RENA HELVETTES DAGEN!
Den här dagen började bra men slutade som rena helvetet!
Att skilja på det som är verklighet och inte är svårt, men det är det man lär sig i livet.
Men det har jag inte lärt mig än, så det känns verkligen inte bra.
Jag skulle vilja skrika så högt jag bara kunde men då väcker jag hela kvarteret.
Jag är iallafall så jävla arg just nu! att mörda någon skulle kännas suveränt just nu!
Men det skulle jag ångra, nu ska jag försöka hela mig på något vis, men så här arg har jag aldrig varit förr!

Hoppas att ni har det bra iallafall...


det låter allvarligare än vad det är.

S

Förlåt att jag inte har bloggat på länge..

                                                        Som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag, men det är för att jag har haft mycket annat för mig och så har jag varit sjuk den senaste veckan.. Men nu är jag frisk igen, men ibland får jag fortfarande ont i magen.. Det går nog över till slut.

Idag var det en helt vanlig dag i skolan, och jag var inte med på gymnastiken för jag hade ont i låren sen matchen.. Våran gymnastiklärare blev jätte sur på mig. Men jag kunde inte springa utan att få ont. Så då kunde jag faktist inte vara med på gymnastiken. Efter skolan så stannade jag, Elina och Sandra för att göra klart våran uppsats om vattenkraftverk.

När jag kom hem satt jag mig vid datorn och spelade, hade ganska roligt då. Efter ungefär 2 timmars spelande så var det mat, vi åt skruvmakaroner och köttfärssås. Väldigt gott, men jag åt inte upp allt för jag lassade på lite för mycket.

Snart ska jag ringa till sofia och fråga om Jokob får följa med på sofias födelsedagsfest imorgon, sen drar jag nog ut och är med Fillan och Amanda en stund.

Imorgon kommer vi inte jobba någonting i skolan, vi har temadag så vi ska först lyssna på något gubbe som ska prata om utlänningar och deras ankomst till sverige eller något sådant efter det så drar vi upp till klassrummet och gör något kul.

Ungefär kl: 18.00 så ska sofia ha sin grillfest hos sig för hon fyller år på lördag så hon ville ha en fördelsedagsfest dagen innan för hon ska bort på sin födelsedag.

Ikväll blir det film som gäller och jag ska försöka vakna tidigt imorgon bitti så jag hinner fixa mig. För det hinner jag aldrig göra så någon dag måste man väl få vara fin i skolan.

Nu ska jag gå ut och träffa Amanda och Fillan.

Ha det bra.

Puss!


S


RSS 2.0