MY WEEK/END!

Hej igen. Det har varit ett bra tag sen sist jag bloggade. Men min dator är tyå fucked up så den funkar inte. Den måste bli fixad snart så jag kan börja blogga och så igen. Som ni ser så har jag gjort om min header och gjort lite små ändringar, skriv gärna vad ni tycker om den. Jag har inte gjort så speciellt mycket nu på lovet, jag var ju i Gävle till Amanda och Clara och co. Och det var riktigt roligt!

Sen på måndagen så åkte jag hem, och då gick jag till frissan direkt och klippte lite, färgade och gjorde lite slingor, blev faktist riktigt nöjd med det! ni får se bilder sen, det var egentligen meningen att jag och Elina skulle ta bilder på mig i onsdags så ni skulle få se men vi gjorde massa andra roliga saker istället.

I Tisdags gick jag övningskörnings kursen och så var Johanna också där. hihi, det var rätt kul haha. Nu ska jag bara få hem pappren och sedan skicka in dom sen får jag typ övningsköra!

I onsdags så kom Elina hem hit och vi gjorde massa roliga saker, vi tog en promenad i kylan, var meningen att vi skulle fota och det gjorde vi också men det var så kallt, eller det var kallt för henne som fotade haha men inte för mig så jag visade lite olika ställen och berättade massa minnen sen gick vi hem.

Igår så var jag bara hemma och försökte göra så min dator fungerade men det var typ omöjligt så jag lag alla saker som jag ska spara i en mapp så ska jag lägga in den på den gamla datorn och ominstallera min bärbara. Sedan lägga in sakerna på den igen.

Idag vaknade jag 9.30 och var vaken en stund sen somnade jag och vaknade lite innan 11 och då gick jag upp, fixade lite på rummet och dunkade music! Sen så blev det frulle framför tvn och sen kom syrran förbi en snabbis och nu sitter jag här. Jag har inte planerat så värst mycket som jag ska göra idag, men vem vet vad jag kommer göra. Jag ska iallafall kolla på Legend of the Seeker ikväll klockan 20.00. Så det blir nog bara det som man ser fram emot idag. Men jag kanske hittar på något mer roligt isåfall skriver jag nog ett inlägg vad jag har gjort. Nej nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag ta ut min kanin så får den hoppa i snön en stund haha. Ha det bra babes! Puss Puss




BUSIG DAG IDAG!

Idag så var jag med zacke efter skolan, och vi typ kollade lite på fotboll, skidåkning och os och sånt. Sen så skulle vi dricka te och zacke tyckte det var konstigt att ha honung i te, sen så bad jag han luckta på honungen för det var citron smak, men han litade inte på mig då sprutade jag honung i hans ansikte och i håret haha! Så han fick ta en dusch sen, HAHA! Sen så gjorde vi inte så mycket mer, jo vi pratade om en massa också. Nu så ligger jag i sängen och ska snart sova för jag ska upp tidigt imorgon för jag ska packa och fixa mig för jag ska till gävle till amanda efter skolan så ska jag stanna där hela helgen och vi kommer ha jätte kul! Nu ska jag sova, natti natti bebes!




TEMADAG!

Jag missade bussen imorse men det gjorde absolut ingenting för vi hade temadag så vi ska bara lyssna på massa personer som pratar om kvinnoförtryck och sånt. Men nu har vi killar lunch medans tjejrna lyssnar på något. Efter lunchen ska vi lyssna på något mer. Nu ska vi dra och käka, puss!

MOVIE NIGHT

[detta inlägg skulle egentligen ha publicerats igår men det blev något fel på uppdateringen eller något]

Jag har nyss slagit på Legally Blond 2 och har en skål med chips och dipp, onyttigt. Men ibland får man äta det. Jag kanske hinner skriva någon rad efter filmen om jag inte hinner somna HAHA! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.



Tjabba Tjena Hallå!

Nu har jag kommit hem från skolan. Skönt! Jag hade prov idag, samhällskunskap var det. Elina satt och förklarade allt för mig innan lektionen för då hade vi 1 timmes håltimme och provet gick faktist rätt bra. Tack för hjälpen Elina! Bussen var försenad när jag skulle hem, fick vänta i 10 minuter på att den skulle komma.. Sen på bussen då var det en gubbe som frågade om han fick "tigga en cigg av mig" men jag ba: nej jag har inge cigg. haha! Direkt när jag kom hem så sprang och böt till mjukiskläder, så jäkla mysigt! Nu ska jag äta en macka och dricka te. Mums!



Onsdags morgon

Godmorgon! Jag försov mig idag så jag hann inte plugga imorse eller äta frukost. Fyfy, jag måste börja göra det. kanske därför jag inte orkar med skolan så mycket längre för frukost är trotts allt dagens viktigaste mål. Jag fick stå hela bussresan, det är fan aldrig plats på bussen. Skaffa större bussar! Men pigg blev jag då iallafall. Nu för tiden tänker jag mycket på vad jag vill göra och ha. Jag längtar till lovet så jag får utföra dessa saker!

Nu sitter jag på digital-bild och ska göra reklam för vad som helst, så nu ska jag leta efter lite saker som jag kan ha. Jag lägger ut sen vad jag ska göra reklam för.

Hörs sen bebes! Puss

Bra start på dagen..

Skulle gå upp halv 7 idag men jag bara somnade om hela tiden. Är så jäkla skoltrött så jag pallar inte ens med den.. Nu har jag iallafall missat första bussen så nu får jag vänta på den andra som går om en halvtimme. Nu ska jag fixa mig lite och sen äta frukost för en gångs skull, äter aldrig frukost. Vill ha helg, längtar längtar! Jag vill bara att skoldagarna ska gåså fort som möjligt, det ska bli riktigt kul på lovet. Och ny blogg och så, nice nice! Har två prov idag.. Fysik och engelska, jippi yay.. As kul, nej men det måste göras, men jag kan inte fysiken alls och engelskan kan man iallafall men har inte pluggat det heller, har inte orken! Hoppas det blir förbättringar efter lovet. Ikväll så blir det att plugga till ännu ett prov och det är samhällskunskap, svårtsvårtsvårt. Eller svårt kanske det inte är men det är så mycket att läsa och det är jag inget stort fan av. Nej nu måste jag dra så jag inte missar den här bussen också. Vi hörs, puss!

bloggläsning i timmar

Jag har bara suttit och läst blogg hela tiden sen jag kom hem från skolan typ, nejdå jag kollade på tv en stund sen började jag läsa blogg. Men jag har inte pallat skrivit, sitter och funderar vad jag ska göra på lovet. Men det går inte speciellt bra.. Något som vill hänga då någon dag kanske? Nu måste jag ringa Elina så får hon förklara allt med fysiken, fattar NADA! Men vi hörs, puss!



Måndag - pluggdag..

Har varit en riktigt tråkig dag i skolan.. Och sen när jag kommer hem ska jag plugga fysik och enegelska som en freak.. Hatar skolan just nu, önksar att jag hade varit lite äldre så jag hade gått ut studenten och haft en egen lägenhet för tillfället. fy fan så skönt det skulle vara! Men nejnej, nu är det som sagt ett litet tag till dit.. Men man får göra det bästa av situationen så kanske det blir lite roligare eller vad säger ni? Det tror iallafall jag.
När jag skulle gå till bussen när vi hade slutat så såg jag när bussen åkte iväg från busshållsplatsen.. Riktigt irriterande, men nu hade jag iallafall lite tid att blogga för det kommer jag inte ha sen. Eller nåt litet kommer jag nog skriva. Jag har stora planer för både mitt utseende och min blogg. På lovet så ska det bli lite ändringar och vi får hoppas att det blir snyggt! Ni får se lite bilder på mig så som jag ser ut nu sen, ska bara be en vän fota mig. Sen så ska hon fota mig igen så får ni se resultatet på hela operationen vill säga, nejdå men lite skillnad kommer det bli. Och det är en annan liten pingla som ska hjälpa mig med min header och så. Så vi får hoppas att det blir lyckat. Men det tror jag nog, jag vet exakt hur jag vill ha, det är en person här på blogg.se som har "inspirerat" mig vad gällande utseende på både bloggen och mig. Så ni får gissa från vilken blogg det är från sen när det är färdigt, så ni får hålla utkik här så får ni se resultaten, måste bara bestämma en dag att "modella" på vill säga. Jag ska nog ha en ny header medans vi håller på med den som jag ska ha. Så ni får säga vad ni tycker sen när jag tar dit den.

Jag längtar redan till helgen! Jag ska till Gävle och träffa Amanda och alla där. Kommer bli väldigt trevligt. Sen på söndagen så ska jag nog shoppa lite. Nya kläder och sånt. Älskar att köpa nya kläder!

Ska bli skönt att träna sen när man kommer hem, för man mår så mycket bättre efter det och då kommer jag säkert bli mera fokuserat vad gällande studierna.

Snart måste jag springa till bussen, men jag skriver nog lite till sen när jag kommer hem. puss puss!







Söndag

Glad alla hjärtans dag allihopa! Hoppas ni har hafy det mysigt med eran flick/pojk vän.








Jag har bara slappat hela dagen och haft det astråkigt.. Men snart ska jag ut och träffa Amanda, sen så kommer jag att få ägna resten av dagen till pluggandet.. Men det är liuka bra att göra det så man inte får plugga som en freak sista dagen. Nu ska jag till ica en snabbis sen ska jag fixa mig lite sen blir det att träffa Amanda!




American Pie 7 - The Book of Love

Nyss så kollade jag på American Pie 7 - The Book of Love och den var inte specillt bra. Den var inte ens hälften så bra som dom andra American Pie-filmerna. Och den nya Stiffler, haha! Han ska vi inte ens sncka om, haha vilket skämt asså! Han söög, seriöst man skrattade så jävla mycket bara för han var så jävla kass HAHA!










Nu ligger jag i min säng och smsar med Amanda. Saknar henne som fan, vi har inte träffats på evigheter..

Imorgon ska jag plugga som en dåre.. Bara för jag har 2 prov på tisdag och 1 prov på onsdag.. Inte alls kul.. Snälla sup min full så jag bara glömmer allt, pallar inte att gå och tänka på alla jävla prov.. Nej men något kul ska jag göra imorgon iaf och det är att träffa Amanda.


Hoppas ni haft en trevlig lördag, puss puss!


lördagsmorgon

God morgon! Jag vaknade nyss, men jag har vaknat och somnat om flera gånger. Jag skulle ha gått upp ur sängen första gången jag vaknade, det var runt 9.30. Snart är det dags att gå ner och göra sig en god frukost och lägga sig en stund framför tvn. Ses sen, byebye!

Legend of the Seeker

Har kollat på Legend of the Seeker idag, jag älskar det programet. Det började förra veckan och jag föll för den direkt. Så kollade jag på Let´s Dance och nu ligger jag i sängen och funderar på vilken film jag ska kolla på.

Här är lite bilder på Legend of the Seeker.

Om ni vill ladda ned avsnitt av Legend of the Seeker så kan ni ladda ned det här

Jag rekommenderar det verkligen!


 





Nu ska jag kolla på lite Paradise klipp på internet. För jag missade finalen.. Väldigt klantigt. Om ni vill gå in på TV6 hemsida så ni kan kolla på dom program ni vill se som ni har missat eller om ni vill se dom igen så kan ni gå in här.



Jag kanske skriver något mer sen efter jag har kollat klart. Cya!

SKOLA

Jag försov mig imorse, så jag vaknade klockan 08.05 och bussen går 08.18 men jag hann med den iaf som tur var. Nyss hade jag en liten rast så jag och Elina spelade bomb it. Så busade jag och Johanna lite också. Men nu börjar kemin så jag måste sluta skriva innan han kommer och stänger ned datorn.




CIAO!




Spanska!

Nu är lite mer än hälften av skoldagen avklarad, skönt. Imorgon har jag bara 2 lektioner sen slutar jag, jävligt skönt! Men snart har jag spanska sen samhällskunskap. Jag ska nog hem till min lilla plutt johanna idag vi kan va bra busiga ibland!

 


Börja blogga?

Hejsan nu är tillbaka, nejdå det är jag inte. Men jag skriver bara ett inlägg så ni vet att jag lever, men jag pallar inte blogga så mycket nu när jag inte har något kamera eller mobil. För jag råkade ju tappa kameran i vattnet i sommras och min mobil gick sönder pga att jag råkade smälla igen bildörren på den.. Uschusch, så det är inte lika roligt att blogga när man inte har några bilder att lägga ut, fast jag har ju bilder sen förr men det är inte lika roligt för man vill ju ta nya när man gör ett nytt inlägg. Jaja, nu vet ni iaf varför jag inte har bloggat på ett tag.

Jag kan ju inte precis berätta vad jag har gjort idag för jag har inte gjort speciellt mycket och så är det lixom morgon/eftermiddag. Men jag har typ bara äåkt in till skolan och suttit vid datorn och nu väntar jag på nästa lektion.

Jag bloggar ju inte så speciellt mycket längre så jag ger er månadens låt.

Eric Saade - Sleppless






Jag går till klockan 4 idag, jäkligt segt.. Men det får man ta och leva med. Sen när jag kommer hem så ska jag göra lite på en digital bild uppgift tror jag. Vi ska skriva om "våran fotografiska historia". Längtar som fan tills det är helg, så man får ta det lite lugnt. På lördagen ska jag till Amanda som jag inte har träffat på evigheter. Har saknat henne som fan!






Nu ska jag och min lilla polis som räddar ekorrar och jag gå och äta. Alltså Johanna min darling.

Cya guys!


RSS 2.0