wierd dream

Vaknade för en halvtimme sen, det var lite drygt för jag var mitt i en dröm..

Jag drömde om att jag spelade fotboll och jag och zacke hade asgamla mobiler med på fotbollsmatchen och dom började låta, men dommaren brydde sig typ inte men publiken skrev att vi skulle lägga ned dom i Linnea Anderssons väska så vi gjorde det och sen så gick jag och zacke och pratade om varför dom l't sen vaknade jag. Värsta konstiga drömmen haha!

Nu ska jag gå upp och äta frukost för snart ska jag förhoppningsvis åka till valbo.

X S

mys med mami

Igår så var jag och samir på trädgårn här i Söderfors och letade efter en present åt hans pappa och då såg vi att det var gratis varm-choklad, te och kaffe hela säsongen så vi tog en varsin varm-choklad och satt oss bryggan. Chokladen var så jäkla varm så jag brände tungan så jävligt så att jag fortfrande känner att den är strävt där jag brände mig haha. På eftermiddagen så grillade jag med Samir och hans familj och sedan lite senare på eftermiddagen så drog jag, samir, zacke, erik och felix ned till fotbollsplan ocj lirade ett tag. Sen så skulle han åka till sin pappa och kolla på film så då tänkte jag "nu jäklar ska jag passa på och ta ett varmt bad medans han är borta" och det tog ett bra tag tills jag slet mig från datorn och hoppade ned i badet. Jag låg där ett bra tag och sen när jag skulle resa mig upp så fick jag en värsta blackout, jag blev yr och kunde knappt stå så jag tog tag i fönsterkarmen och då råkade jag välta ett ljus och sedan så klarnade det upp igen, det var lite småläskigt faktiskt. På kvällen så kollade vi på film, och det tog ett bra jävla tag tills vi bestämde oss för vilken film vi skulle kolla på och till sist så blev det Anger Management, jag har sett den förut och den är väldigt rolig iaf! Somnade mitt i filmen gjorde jag och sov ändå till 2-3 tiden på eftermiddagen! Usch, jag gillar inte att sova bort hela dagen..


Idag så åkte jag och mamma runt i bilen och lyssnade på musik i ca 1h för jag hade lagt in ny musik åt henne. Så köpte vi godis, glass (till jordgubbarna som vi hade hemma) och hyrde 2 filmer. Ena filmen var en thriller så den skulle hon få kolla på själv, haha men den andra filmen var Narnia - Prince Caspian, jag har sett den förr den med men jag tyckte den var så bra, så jag ville se den igen plus att det vare ett tag sen jag såg den sist.




Men nu ska jag och mamma äta jordgubbar och vaniljglass!


PAINFUL

Igår så var det en väldigt seg dag, jag och samir satt mest vid datorn och nördade. Men sen på kvällen så ringde vi Johanna och Jakob och bad dom åka hit och ta ett nattdopp inne på badet. Riktigt härligt! Zacke och hans kompis kom dit senare, men dom badade inte dom gick bara in och var med oss där. Efter ett tag så såg vi att det lös en lampa på oss och då var det en båtvakt som stod och lös på oss så vi kutade upp och klättrade över stängslet och drog hem till mig och kollade på The Ugly Truth, älskar den filmen som sagt! (y) men mitt i filmen fick jag riktigt ont i magen så jag gick ned och tog en tablett och vilade lite sen försätte jag kolla med dom. Efter johanna och jakob hade åkt hem så kollade jag och samir klart på inglourious basterds. Det var en helt ok film.

Runt klockan 4 på natten så vaknade jag upp av att det gjorde grymt ont i min mage och jag kunde inte ligga stilla så jag sprang ned och sa åt mamma att jag hade ont så jag gick och lag mig och soffan men det blev aldrig bättre så jag visste inte vad jag skulle göra. Men efter ett bra tag så låg jag helt stilla och tänkte "såhär ont hade mormor hela tiden när hon hade cancer" så jag försökte ta det lugnt ett tag och då gick det bättre så jag gick upp och lag mig i sängen igen och jag var helt kallsvettig. Men idag så mår jag mycket bättre! (y) fast jag känner av det lite.

Jag har suttit och hämtat bilder från facebook från mina veckor i Gävle som jag ska lägga upp i delar här på facebook sen så håll utkik!

Nu måste jag dra för mamma står och ropar i trappen att jag ska komma för vi ska dra och handla på ica maxi. See ya!



X S

my life in gävle

Som ni ser så har jag varit extremt dålig på att blogga dom senaste 2 veckorna och jag beklagar för det.

Jag har varit i Gävle typ hela sommarlovet och det har varit mycket bada, sola, varit med mycket trevligt folk, spelat en massa kort, och massa mysiga filmkvällar och några bekäningar.

I förrgår så åkte Jag, Amanda, Clara, Natta och Samir till Ön och det var riktigt roligt men det var inte lika roligt för mig på slutet hehe, men så kan det va.

Igår så cyklade jag och Samir till Långviken för att ta ett nattdopp med Johanna mi honey och jakob. Det var skönt som fan, sen efter massa snack och så, så var det dags att cykla hem och så skulle vi kolla på Inglourious Basterds, men samir blev så jäkla trött efter 1h så vi pausade filmen och skulle kolla klart på den nästa dag istället.

Jag vaknade för ca en timme sen och nu sitter jag här vid datorn och snackar med Elina som jag inte har pratat med på evigheter! och lyssnar på musik så klart. Men snart så ska jag bädda sängen och småfixa lite på mitt rum sen blir det frulle! Det är ju inte så speciellt fint väder idag, det regnar ute nu iallafall så vi får se vad man hittar på.




Ps, det kommer ut lite bilder från min vecka/veckor i gävle sen på bloggen!

Båtfesten 2010

Det blev visst båtfesten igår ändå haha, Sandra, Emma, Jennifer och Hanna drog med mig.. Men det var bara bra att dom gjorde det. (y) för jag pallade inte gå i år egentligen för jag trodde att det skulle bli tråkigt men det var en helt okej kväll faktiskt! Kul hade vi, så träffade jag massa folk där nere. Först så stannade jag och snackade med Anna Andersson och Josefine Edling och lite senare så såg jag att Petter och Zacke var där. Vi drog hit och dit, sen så var vi på efterfest hos Tobias, och man kan ju inte säga så himla mycket om den festen eller. Den sög iaf, så senare så drog vi vidare ned till båthamnen och var där en stund. Sen var jag så jävla trött och så skulle jag upp tidigt på Söndagen så jag drog hem så då gjorde dom andra det också. Jag somnade runt 3, halv-4 tiden och vaknade runt 10.45. Kämpigt var det att gå upp ur sängen haha.

Just nu så håller jag på att packa väskan för jag ska dra till amanda 15.15. Så nu måste jag skynda mig att fixa allting så jag inte glömmer något.

Puss hej, lever pastej!

SOL

Har suttit vid datorn och dunkat musik och snackat en massa med amanda. Och så har jag såklart varit ute och legat ett tag i solen, så jäkla skönt! det här blir fan den varmaste sommer hittils på några år iaf! Men nu ska jag ut en stund till sen blir det duschen som gäller!

X S

Båtfesten dislike

Sov till runt 12 idag hihi. Pallade inte gå upp för det var ju inte precis något bra väder. Det regnade för en stund sen!

Idag är det båtfesten här i söderfors eller "rörholmsdagen" som är ett lite finre namn vill säga. Men jag pallar inte gå ner dit. Det suger ju fan jämt förutom förra året när jag var med min honey. (a) så jag stannar nog bara hemma idag.

Vi får se vad för kul jag hittar på, hadet bäst!

X S

Leksand Sommarland

Sorry guys för dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid att blogga för jag har lixom varit Gävle och så har jag varit på Leksand Sommarland med Elina idag. Det var väldigt roligt måste jag säga! Fy fan så länge sen det var när jag var där sist. Förr så åkte jag och campade varje år med mina kusiner rebecca, moa och deras far.

Just nu så sitter jag här med Elina och dunkar musik! (y) riktigt nice. Vi är trötta som satan för vi gick upp runt klockan 7 imorse och varit där hela dagen och vi kom hem runt 21 hehe. Så nu ska vi bara chilla och sen vet jag inte vad som händer.

Imorgon så ska jag börja med gårdsarbetet som jag lovade att jag skulle göra för ca 2-3 veckor sedan, ups. Så ska jag såklart försöka att hinna sola lite också.

Sen på söndagen så drar jag vidare till Gävle! Kommer bli asnice det. hehe, men nu ska jag vara lite social med Elina.

Här är en bild på mig och Elina.




SWEET

Har varit i gävle hela veckan, varit astrevligt och skönt att få träffa alla! Igår så tältade jag, Robin och Amanda och det var fett kul det. Yes yes, när Amanda, Clara och jag var påväg till stan så kom jag på att jag hade glömt min jacka med busskort och allt hemma hos henne så jag fick åka finnböle bussen istället men men. Nu är jag hemma men nu ska jag packa sen så ska mamma skjutsa mig till Elina för imorgon så ska vi dra till Leksand Sommarland! Det kommer bli hur kul som helst. Men nu har jag inte tid med detta för jag måste packa!

Jag skriver mer om min vecka senare, men här får ni en bild på mig, Clara och Amanda.


DAMN..

Frågan är, ska man ens sova om man ska gå uppp om 1.5h? Haha, jag fattar inte att jag inte har gått och lagt mig tidigare. Jaja, vi får se hur lätt det blir att gå upp efter 1.5h sömn då. Godnatt



Fredag

För ett tag sen så var jag med pappa och min farbror och badade, det var riktigt skönt! Och nyss så var Sofia här och skulle lämna en usb-sladd som jag skulle ha så jag kunde lägga in musik, men det gick fortfarande inte.. Vet inte hur jag ska kunna få in sakerna på datorn, surt.. Men men, alldeles strax så ska jag göra ordning dipp och chips och kolla på en film så det inte blir alldeles för sent innan jag går och lägger mig för imorgon måste jag upp tidigt för då ska jag till Gröna Lund. (y) Ha det soft, ciao!


Skutskär

Idag så var jag i Skutskär och umgicks med massa trevligt folk! Så fick jag låna en mobil av Sofie, helt underbart! Vi var ute en massa, sen så skulle vi kolla på film, men det blev inte så mycket av det haha! Sen så var det jäkligt brottom till tåget men jag hann med det för det var lite försenat som tur var! Sen när jag kom hem så åt jag músli och sen så kollade jag lite på tv med mamma. Nu har jag suttit och laddat hem en massa musik i ca 4 timmar nu! Så nu är allt klart. Nu ska bara det bästa in på mobilen men jag kan inte på in minneskortet i datorn och jag hittar inte usb-sladden! jobbigt läge.. Snart så ska jag slå på en film att sussa till! Sov gott, night!

Torsdag

Nu ska jag bara fixa mig sen drar jag till skutskär. Vi hörs, peace!

RSS 2.0