THE NEW LADY GAGA AND BEYONCÉ KNOWLES?!

Haha, hittade en riktigt rolig video som det är två personer som har gjort en egen video till telephone av lady gaga och beyonce. Den är verkligen sevärd, så jag tycker att ni ska checka in den. Älskar den riktiga videon till telephone, jag lägger ut den sen. Jag blir bara så arg på min dator, att den dampar när jag kollar på videos och är ute på internet..





200 inlägg

Jag glömde säga att på förra inlägget så blev det 200 inlägg så det här blir mitt 201:a haha. Jag läste nyss på Ebbas blogg att hon skulle skriva labbrapport eller något och då insåg jag hur mycket jag har att göra. Ska plugga och göra massa saker på lovet. För det är väldigt jobbigt att tänka att man har så mycket att göra i skolan. Imorgon har jag 2 prov.. Ett prov i fysik som jag verkligen inte kan och ett i matte. Usch usch, men jag ska iallafall göra matteprovet, eller försöka rättare sagt. Imorgon så är det sista dagen i skolan sen är det påsklov! Men jag vet inte om det är så mycket att se fram emot för jag måste ändå plugga en MASSA, men det är iallafall skönt att bara ta det lugnt ibland. Nu ska jag gå ner och sätta mig vid matten och se om jag kan plugga lite. Tjingeling!


Här har ni en bild på mig i skolan.                     


Och en bild som visar hur mycket jag har att göra på lovet..


HAPPYFACE!

Mamma skrev till min klassföreståndare idag så nu kommer jag få pengar ändå, jippi! Fett skönt. Men en ganska lugnt dag i skolan, men imorgon blir det typ den drygaste skoldagen ever.. Men snart äre matte som gäller och käka något. Är sugen på något nyttigt faktist.

Nu ska jag dra jag skriver mer sen, här har ni en skön låt.




DAGS ATT RYCKA UPP SIG!

Nej nu jäklar ska jag börja sköta mig. Efter lovet så kommer det bli en helt ny simon och det lovar jag. Inge mer försovningar, mer pluggandet och allt som jag inte gör mitt bästa på ska jag göra ännu bättre! Jag ska verkligen försöka för jag står inte ut så här längre för jag är väldigt besviken på migsjälv.. Och därför ska jag ändra på det! Så de så. Idag får det bli en "pluggdag" för det behövs verkligen. Jag har en väldigt dålig nyhet och det är att jag inte kommer få något studiebidrag den här månaden.. Alltså allt kommer bli förstört.. Alltså jag vet hur många gånger skoldatorn har fuckat sig när jag har skrivit jag blir galen! Helt plötsligt klickar den mitt i texten så jag börjar skriva på ett annat ställe så jag pallar inte skriva mer. Byebye!




Den här bilden är så menad till mig alltså, endel fattar haha!

Sleep well!

Nu är jag trött som fan så nu är det dags att sova. Natti natti!

.

Jag säger bara ett ord och det är WHY?




RUBRIK

Är i skolan just nu och sitter med felice. jag vill heeem! Fyfan vad jag längtar till torsdag för då är det sista skoldagen sen är det LOOOV! Så jäkla skönt. Jag var nyss inne på NetonNet och dom hade precis sänkt priset på min tv som jag har köpt som kommer om några dagar, otur eller vad? Men nu måste jag dra, bye!  

FOTBOLLSMATCH MOT ÄLVKARLEBY

Gick upp runt kvart i 9 och då blev det stressigt må jag säga för jag hade samling vid idrottsplanen klockan kvart över så då fick jag skynda mig packa. Sen så bar det iväg, vi spelade match mot Älvkarleby och vi losade med 6-2 men asså vi kunde så mycket bättre men vi gav helt enkelt inte allt. Vi spelade på grus och i början av matchen så spöregnade det.. Så det blev lite lerigt på endel platser på planen. Men det var rikitgt roligt att spela, fick spela på mittfältet och på topp och det var fett kul, men en av gångerna jag fick en passning av henke och sprang emot mål och så kom det en stor kille bakom mig och glidtacklade mig så där låg man på gruset och var uppriven på ryggen och gissa om det sved eller?! OMG! haha, men det är bättre nu men det gör ont om jag rör det eller lutar mig emot det. Sen när vi kom hem så snackade jag med Anton och Zacke en stund sen kom jag hem och åt våfflor! mums. Just nu så sitter jag bara vid datorn och lyssnar på musik och chattar med johanna, nicenice! Jag har absolut ingen aning om vad jag sa göra idag, inte så speciellt kul, och så fick jag inte min tv innan helgen heller så den kommer nästa vecka. Alltså det är den sämsta leveransen jag har varit med om, så irriterande.. Men en sak är iallafall posetivt och det är att den kommer tillslut iallafall. Nu ska jag försöka hitta på något kul som jag ska göra idag. Ha det bra babes!

AWSOME DAY!

Idag har jag haft en fett bra dag med johanni! Snckat skit och om allt, gått ut och gått, kollat på andra avenyn, spelat gitarr, ätit fruktsallad med grädde och varit allmänt söta! Nyss så kom jag hem och jag gick direkt hit och läste lite bloggar och sen började jag skriva. Snart ska jag göra iordning dipp och välja vilken film jag ska kolla på men jag är lite irriterad för den där jävla tvn har inte kommit än! Usch på den.. Så saknar jag min dator också, jag har lämnat bort den igen för den ska kollas igenom varför den dampar som den gör! Jag är så irriterad att inget typ går som jag vill. Det är jag och du mot världen typ. Ska försöka få ihop en stund nu med elina så vi kan ta lite kort på mig och så. Då läggs det ut några här, så håll utkik! nej men, det kommer bli fett kul. Och nu på lördag har jag match med A-laget mot Älvkarleby! Fett kul lixom, men jag är inte taggad ett dugg haha. Men det ska det bli ändring på tills imorgon. På söndag så åker min lilla polis som räddar ekorrar.. Så då kommer jag inte träffa henne på ett tag. Jag har tyvär inga nya bilder att lägga ut för jag har varken kamera eller mobil med kamera för båda är sönder. Great! (y) Är jäkligt irriterad på det, men jag ska försöka lösa det snart iallafall. Ska försöka skaffa lite pengar bara haha. Nu ska jag gå och fixa med dipp och allt. Bye babes!

VÅFFELDAGEN

Idag så testa jag en ny frisyr i skolan. Jag trvis i den men jag slarv fixade mig idag så det blev inte så speciellt bra. Ska fixa mig bättre någon dag så får ni se en bild på det. När jag kom hem från skolan idag så låg jag framför tvn och slappade och sen så blev det våfflor! För idag är det ju våffeldagen! Och det var riktigt yummi med våfflor må jag säga! Tyvärr så hinner jag inte skriva så mycket blogg idag för jag måste plugga till kemi provet imorgon.. Det kommer gå piss, men men. Jag ska iallafall försöka. Ha det bra babes, puss!


VÅFFELDAGEN

Idag så testa jag en ny frisyr i skolan. Jag trvis i den men jag slarv fixade mig idag så det blev inte så speciellt bra. Ska fixa mig bättre någon dag så får ni se en bild på det. När jag kom hem från skolan idag så låg jag framför tvn och slappade och sen så blev det våfflor! För idag är det ju våffeldagen! Och det var riktigt yummi med våfflor må jag säga! Tyvär så hinner jag inte skriva så mycket blogg idag för jag måste plugga till kemi provet imorgon.. Det kommer gå piss, men men. Jag ska iallafall försöka. Ha det bra babes, puss!


SOFT

Just nu sitter jag hemma hos micke och sofia. Slappar lite vid datorn och tvn vill säga. Funderar på att kolla på film, dom har ju ganska många filmer att välja mellan då haha. Men tror jag ska kolla på High School Musical 3, lööve that movie! Men annars så kommer jag bara att slappa lite och blogga, lyssna på musik och sådant dyligt. Och så kommer jag mysa med wilma såklart. Det är deras hund om ni inte visste.  Har fortfarande ont i huvudet, undra om man håller på att bli sjuk? usch usch. Nu ska jag iallafall gå och hämta ett glas vatten. See ya!


Bilder på Wilma.

            

(bilderna är tagna från facebook)


GODMORGON

Vaknade varje timme hela tiden typ asdrygt. Mår bättre nu är bara jäkligt sur och förbannad.. Jag ska ner och käka frukost nu och plugga lite engelska förhoppningsvis sen åker jag till skolan tror jag. Eller så skiter jag i det för då kommer jag ändå tid till sista lektionen lixom.. Fy fan vad irriterande, hatar människor som inte kan lyssna och bara avbryter en i meningen jag blir så jäkla irriterad på sånt så jag kan explodera! Just nu är allt för mig i hela världen negativt förutom att kanske min tv kommer idag. Får hoppas det! Längtar så JÄVLA mycket till helgen!! Jag är så jäkla irriterad på skolan just nu så jag kan inte förklara det. Det bara är så och jag vill bara vila ut och börja sköta mig nästa vecka till 110% men jag ska ändå gå imorgon och på fredag. Och på fredag är det kemi prov HELLO IG! Om någon är hajj på kemin så får du gärna hjälpa mig. ;* För i min skalle står det helt stilla om det handlar om kemi alltså eller jag kan endel saker men det är inte mycket.. Nej nu ska jag bädda sängen och små fixa lite på rummet sen får vi se vad som händer med resten av dagen. Hoppas ni har det bra iallafall! Puss

HUVUDVÄRK!

För nästan 4 timmar sen skrev jag att jag skulle sova, och som ni ser så gick inte det så speciellt bra.. Jag har typ bara glidit runt på internääät lite och dragit med folk haha, fett kul. Men jag är astrött men jag kan inte sova för jag har sån otrolig huvudvärk.. Jag har nästan aldrig huvudvärk men nu gör det rikitgt ont och yr är jag också.. Mår inte speciellt bra, hoppas det går över..





Nej nu ska jag fan tvinga mig själv att sova annars kommer jag bara att få ännu ondare i huvudet. Sleep well, goodnight!

TRÄNING

Jag gick inte i skolan idag. Jag pallade inte och så kunde jag inget av engelskan jag skulle kunna tills idag för jag hade prov. Men det är inte så intressant att veta. Idag så har jag inte gjort så speciellt mycket. Jag var ute och gick på morgonen, satt vid datorn, kollade på tv, sen åkte jag hem till Zacke och sen så drog vi till fotbollsträningen. Vi sprang runt i Söderfors. och damn vad ont jag har i halsen! Sen så spelade vi en liten träningsmatch mot varandra, fett kul bara för det är så jäkla halt haha. man ba gled runt! Riktigt kul. Sen efter träningen så drog jag hem till Zacke där som vi käkade muffins, drack saft och snackade om massa saker trevligt trevligt. Och nu är jag hemma, jag har nyss käkat 2 mackor och fil. Har inte ätit någon mat idag för jag hann inte.. Snart ska jag hoppa ner under täcket för imorgon så är det skola och det vill man ju verkligen inte missa eler hur? Imorgon kommer jag gå som en 75-årig gubbe.. Jag har sån jäkla träningsvärk i benen så jag nästan inte pallar att gå.. Och så har jag ont i nedersta delen av ryggen typ vd kärlekshantagen buhu.. Synd om mig, nej så synd är det faktist inte om mig för imorgon kommer nog min tv! Jag har längtat otroligt mycket! Då blir det filmkväll då jag får den hihi. Nej nu ska jag ha en liten date med John Blund så vi hörs imorgon bitti. Puss!

WIERD!

Fan vad knäppt.. Fattar ingenting, jag vet inte vad jag vill och inte vill jag är helt förvirrad.. Det är rikitgt irriterande! Men om jag inte kommer på varför snart så exploderar jag nog! Eller så skiter jag i allt så mår jag bättre, man kanske inte är lika sur då? Jo om det vore så lätt. Men nu jävlar ska jag hitta på något rikitgt kul! Hörs sen, See ya!


Jag säger bara OMG!

fan jag jag har inte bloggat på evigheter och jag skriver ett inlägg nu när jag egentligen borde sova.. Men jag kan ändå inte sova så jag skriver lite då. Nyss så kollade jag på heartbreakers och jag gillar verkligen det filmen, riktigt skön är den. Jag rekomenderar den verkligen!



Nu ska jag försöka sova innan jag ska upp för imorgon är det skola igen.. Usch, fy fan vad jag är skoltrött, längtar till lovet som fan. Men men, det är bara att stå ut. Sweet dreams, puss!

HOTHOTHOT!

Hejsan alla underbara läsare! Nej nu ska vi inte vara alldeles för posetiv för jag har nyss haft spanska prov, usch usch.. Det gick så där. Vi får se sen hur det gick. Nu sitter iallafall jag och Semir i soffan och nördar typ, nejmen han spelar och jag bloggar och så. Snart så kommer Johanna och gänget från franskan. vi börjar om 7 minuter och då ör det samhällskunskap som gäller sen sluta vi. Haha, jag frågade vilken tid vi började till felice. Jag: Felice vilken tid börjar vi? 25 över? Felice nej vi börjar 5 i halv hahaha! Vilken nöt alltså! Haha! Jag har både bra och dåliga nyheter och dom bra är att min dator har lämnats in till en kille som ska fixa den, han hämtade den igårkväll! Så snart kommer jag kunna blogga igen, och allt som man nu gör med en dator. Så är mitt rum snart klart också. Ska beställa en matta idag, så får vi se om det blir tvn också, och en ny klocka, ni får se den på bild sen. Och dom dåliga är att det kostar pengar att lämna in den och att det kommer ta någon/några dagar haha! Nej men det finns typ inga dåliga nyheter! Nej nu ska jag sluta skriva för snart är det lektion, Bye babes, puss puss!

The one and only!
ASHLEY TISDALE!



WONDERFUL NEWS!

Jag vaknade 06.45 idag, jag gick upp och var helt vaken men sen helt plötsligt så somnade jag om och försov mig så jag har nyss haft en timmes spanska och nu fick vi i klassen reda på att vi inte har någon fysik idag för våran lärare är hemma med sjukt barn! YESYES! Och ännu en dag så blev det uppskjutet med att beställa tvn men idag skulle mamma göra det. jippi! Nu ska jag nog kolla runt lite på kläder, tvn och sådant dyligt. See ya!



   


Svenska lektion

Usch vilken dålig uppdatering på min blogg.. Men men så är det när man inte har en egen dator för den har typ damp så den måste ominstalleras som sagt. Just nu sitter jag på svenska lektion och det är inte ett dugt intressant.. Men snart då slutar jag, JIPPI! Skönt som fan och då ska jag ta det lugnt och sova mycket för jag har varit jätte trött i helgen. Jag och mammi ska nog beställa min tv som jag ska ha på mitt rum idag.

Här är 2 bilder på tv:n.


 

Annars ska jag bara ta det lugnt. Ska försöka få mamma att ringa till syrrans kille om hans kompis kan ominstallera min dator snart så jag kan börja blogga igen! Jag skriver nog någon rad sen när jag kommer hem, Ha det bra. puss puss!


STRESSIGT!

Sorry för att jag inte har bloggat på så länge.. Men min dator håller på att ominstalleras och fixas för den har något problem, det är FULLT med virus i den men det går typ inte att ta bort, heltskumt! Men snart får vi hoppas att den blir fixad. Längtar som fan tills dess!

Nu sitter jag i skolan och tar det lugnt bara, jag börjar om 10 minuter så jag passade på att skriva ett inlägg. Jag kollade runt nyss på facebook och då såg jag att mitt fotbollslag ska ha träningsmatch mot Samirs fotbolls lag. (En kompis fotbollslag). Så nu måste jag börja träna så jag får vara med på matchen haha. Blir jävligt stressad nu! Måste få reda på träningstider och så! Men det fixar sig nog. Nu ska jag dra till lektion, ha det bra babes! puss puss!


RSS 2.0