ny blogg!!!

Nu är det nämligen så att jag har irriterat mig så jäkligt på den här bloggens namn för det har lixom ingen mening och det är så svårt ord eller vad man ska kalla det för. Äh vafan nu ska jag komma till sak, jag har startat en ny blogg! Det är bara att klicka här så kommer ni till min nya blogg!! Komsi komsi mina läsare nu ska vi ha lite skoj på en annan blogg istället!!


10 av 10

Nu känner jag att det är dags att börja blogga igen, väldigt många har tjatat på mig att jag ska börja igen och nu har jag det så nu är det bara att fortsätta att klicka in på denna sida!

I fredags så drog jag hem till jossa så tog vi en kall och ett glas vin senare blev det filmkväll, vi kollade på en skräckfilm som heter Them. Fy satan vad arg man blev efter filmen, alltså störiga snorungar skulle jag kunna slå skiten ur. Jossa blev så rädd så jag sov över haha. Vi var tvugna att kolla på en film till så vi skulle kunna somna, för det är ju inte så jävla lätt att somna efter man har kollat på en skräckis precis, alla jävla bilder och tankar som ploppar upp i huvudet ääh fy fan! Efter ett tag så kunde vi iallafall bestämma oss och vi kollade på Wild Child.

Vaknade runt klockan 2, så hoppade jag in i duschen, satt vid datorn och försökte göra oss pigga genom att höja volymen i högtalarna och spela musik för grannarna! Vi gick till ica för att köpa oss lite mat (men det blev mest godis).  Vi hade inte käkat något på hela dagen så vi köpte oss en varsin pan-pizza, satt rätt bra i kistan de! När jag var hemma så tyckte jag att det var så jäkla tråkigt så jag frågade josefin om hon hade lust att komma över och såklart så hade hon det. Syrran hade fest här hemma så det blev en aning alkohol då. Runt 3-4 så blev alla så jävla tråkiga så vi drog hem till sofia. På vägen hem så kände jag inte för ett tråkigt slut, jag hade fult med krafter kvar så jag och jossan ringde alex och bad honom komma hit till söderfors, så han skulle hoppa på det tidigaste tåget som gick, men det blev visst så att vi somnade medans alex satt på bussen mot tåget hehe. Men vafan, det kan vara lätt att hålla sig vaken ibland..  Men han kom hit senare idag och höll oss sällskap. Nu sitter vi själva på rummet och jossan åkte för någon timme sen så nu ska vi förmodligen lägga oss och kolla på Big Brother för nu har jag missat tre jäkla avsnitt!!

helvetes jävla roligt att jag råka läsa att robin skrev på facebook att vanessa åkte ut, vafan allt roligt folk i big brother huset bara försvinner ut ur huset ju.. Men men, leken fortsätter!

RSS 2.0