GLASS ÄR GOTT!

Jag sket i att gå till badet och sola och bada för då kommer jag att bli så trött sen när jag ska spela match så jag sitter på våran veranda och lyssnar på musik. Det är riktigt varmt och jag vill så gärna gå och bada.. Men snart ska jag gå in och ta en glass, MUMS!

Skönt med sol och värme
Jag gick upp klockan 11:45 idag ungefär så jag käkade frukost direkt och sen har jag spelat lite men jag skulle igentligen till badet med mina syskon men jag var tvungen att kolla upp vilken tid det var samling för jag har fotbollsmatch idag mot harbo/östervåla och jag tror att samlingen är kl:16:00 så jag ska dra till badet en stund.

ha det bra!

CYA!

HELLO!

Det har varit en rätt rolig dag men det är tråkigt att vädret blev så dåligt men solen kom fram en liten snabbis ibland iaf.
Det fanns inte så mycket mat för mig som jag kunde äta, menmen hungrig är jag iaf inte.

Jag, johanna, jakob,rebecca och josefin spelade badminton riktigt länge men sen var det inte lika roligt längre så vi tog cyklarna och tog en liten tur i skogen men sen efter någon timme så åkte vi tillbaka för Rebecca hade glömt druvsockret och Jakob fick ont i magen. Nu är Rebecca och johanna och cyklar till rebeccas mormor för vi lånade en cykel av dem.

Sen ska vi spela lite badminton igen sen lite senare så kommer mamma och ska hämta mig och pappa.

Nu ska jag dra ut och kolla läget lite, HOPPAS ATT NI HAFT EN TREVIG MIDSOMMAR!

Godmorgon! jag drömde en riktigt skum dröm inatt.Hej allihopa hoppas att ni har sovit bra för det har jag och vet ni vad jag drömde om? Gustav vasa! hahahaha! Att min förra klass 9a:3 var på typ museum om honom och sen hände det massa skumma saker, skit konstigt men kul.

Snart ska jag äta lite frukost för jag vaknade nyss, men skönt var det att sova. Synd att det inte är soligt idag, tänk att det alltid ska vara så jävla dåligt väder nu för tiden! Det är ju sjukt tråkigt.. Men det ska iallafall bli bättre väder nästa vecka.

Idag ska vi åka till Untra och fira midsommar och så ska vi fira Mats och Helens födelsedagar samtidigt. Hoppas att det inte kommer att regna idag för då kommer det att bli tråkigt om vi ska vara inomhus, jag tycker det är roligast när man är utomhus.

Nu är det dags för frukost, ha det bra!

GLAD MIDSOMMAR!JÄVLIGT ROLIGT!

Väldigt roligt, nu har alla dragit pga dig och förstört mycket, tänk dig för!

Snacka om en tråkig dag..

Jag har inte precis gjort så mycket idag, jag har suttit vid dator och legat framför tv:n för det mesta. Hoppas att det kommer att bli toligare sen iallafall. Men snart är maten klar och det kommer säkert bli nå smaskigt som pappa har tilllagat. Det kommer säkert lite folk till oss också, dom som vet som kommer är sofia och micke men dom kommer lite senare för sofia jobbra till nio eller vad det var.

Ha det bra allihopa!

Usch fyfan!

Så det är så du tycker, okej men du får skylla dig själv. jag kommer aldrig ställa upp för dig något mer iallafall!

RSS 2.0