Kort sen jag badade och åt glass!

Här kommer bilderna när jag badade.














  för låt för den suddiga bild, men jag orkade inte knäppa kort på det hela tiden för det var så svårt med ljuset, för om jag hade lampan på så blev det för ljust och om det var släckt blev det för mörkt, så jag höll en handuk framför lampan och då höll jag i handuken i ena handen och kameran i andra så det var lite svårt att få den bra, haha!















ledsen att  bilderna var suddiga men det var lite svårt att klättra på badkarlet och knäppa utan att nudda vattnet.
Lägger in finare bilder sen om jag har knäppt, sen ska jag fixa photoshop till min dator sen, då ska jag redigera några bilder så dom bild finare också
.






Här kommer bilderna när jag åt glass!















































Jag älskar verkligen kolasås, det är så jävla gott!

Skönt att vara hemma i värmen

hejsanhoppsan!

Jag har varit på träning från kl:17:00 till 18:30 och sedan dess har anton karlsson och jag stått utanför mig och pratat om allt mojligt, men kul var det! Och jag kom in nyss, och jag har gjort iordning lite musli som jag ska äta men nu ska jag gå och hämta min tofflor för jag fryser så mycket om fötterna. Sen ska jag kolla på american pie - beta house jag har tre av american pie filmerna kvar. Ja ska nog fjäska lite för mamma så kanske jag får lite godis, tihi. Nej nu måste jag skynda mig, för jag har en uppgift som ska renskrivas, för jag renskrev den aldrig innan träningen.. Men annars renskriver jag den på rasten om jag inte hinner idag. Men men, nu ska jag äta min musli som står bredvid.

Jobbig dag, men den kan säkert bli kul!

idag var det en helt vanlig dag i skolan, förutom att vi hade matte prov, och jag fick vg. men jag ska försöka få mvg på nästa kapitel inom matten för det här var så svårt. Och på lunchrasten så kollade jag, sandra och elina på kung fu panda haha, as rolig film! men vi har inte kollat på hela. Efter skolan så stod jag utanför mitt hus och pratade med anton lite sen gick jag in och slog på datorn och hämtade glass med kolasås, mums! Och snart ska jag renskriva min so uppsats som ska lämnas in imorgon. Sen kl:17:00 har jag fotbollsträning. Jag ska nog tapetsera mina tapeter med mamma och sandra efter den. Men nu ska jag skynda renskriva uppsatsen innan träningen.

bilder kommer sen när jag åt glass och så kommer jag lägga ut bilder när jag badade.

Ha en bra dag alla läsare!

jag är duktig

Godmorgon alla läsare!
Idag kunde jag iaf gå upp i tid, men det var svårt kan jag säga, men jag klarade det!
Nu har jag precis ätit frukost och jag åt musli, men nu ska jag gå och borsta tänderna.


byebye!


Filmdags!

Nu ska jag kolla på American pie 3 - The wedding och dricka kolsyrat vatten. Sen ska jag sova.

Godnatt!

Fy farao vad skönt det var att bada!

Nu har jag badat klart,  och skönt var det. jag knäppte lite kort när jag badade, men dom lägger jag ut imorgon. Jag har precis satt på mig mjukiskläder, så himla skönt. Nu ska jag gå och dricka vatten för man blev så törstig när jag badade. Sen ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och sen blir det movietime!






Dags att hoppa i!

Nu är badkaret klar för badning, så nu hoppar jag i.
bilder kommer sen.

Ha det bra alla läsare! (:


Drygt..

Hello!

I skolan idag fick jag reda på att jag bara hade fått G på mitt engelska prov! Usch, jag har aldrig fått så dåligt, men nu tar jag det här som ett straff att jag inte pluggade så mycket. Så ska jag plugga mer på nästa prov så jag får bättre resultat. Efter skolan så stannade jag kvar med Elina för hon skulle ha utvecklingssamtal kl:15:30 så jag tog fyra bussen hem, när jag kom hem så åt jag lite musli, och sen dess har jag suttit vid datorn hela tiden, men snart ska jag hoppa i ett varmt bad med ljus runtom. Jag skulle igentligen renskriva min so-uppsats idag men jag glömde mina so-böcker i skolan. Så typiskt.. Sen ska jag, mamma och Sandra börja tapetsera mitt rum. Nej nu ska jag gå och fylla upp badkaret.

Bye!






Fan också!

Go´morgon Go´morgon!

Jag vaknade för en halv timme sen, gissa om jag hade försovit mig regält!
Aja, nu måste jag springa till bussen.


ByeBye!


Äntligen!

Nu är jag klar med allt nedladdande, jag har exakt 40 filmer på datorn nu. Och jag åt nyss vaniljglass med kolasås, så himla gott! Och snart ska jag kolla på någon av filmerna som jag har laddat ned. Under tiden jag laddade ned filmerna var jag ute hos muffin lite och städade hans bur och matade han. Sen har jag bara suttit vid datorn och sprungit rumt i huset lite. Juste jg åt mat också, så var sofia här och åt med oss, vi åt potatismos och fiskpinnar eller iallafall jag, dom åt nå rödspätta och torsk. Nu ska jag gå upp och lägga mig i sängen med datorn, och sen ska jag kolla på film som sagt.

tjingeling!






Tänk att det alltid ska finnas problem!

nu funkar inte mitt bluetooth på datorn, så jävla drygt.. Men det löser sig nog tillslut, hoppas jag.

Snart ska jag äta mat och det bli potatis mos, fiskpinnar och grönsaker. Sen blir det glass och kolasås till efterrätt, MUMS!

Har massor av filmer att titta på nu!

Nu har jag suttit och laddat ned massa filmer, så nu har jag 39 filmer på datorn. Och jag har inte gjort något annat, men nu väntar jag bara på att färgen i mitt rum har torkat så ska jag, mamma och sandra måla det en sista gång. Sen har jag inge mer planer för dagen. Jag skriver mer sen!

Tack för att ni läser min blogg!

Go´morgon!

Jag vaknde för ungefär en halvtimme sen av att mamma höll på att måla mitt rum, snart är det klart med målningen, bara en gång kvar sen ska vi börja tapetsera ena väggen. Jag ska snart klä på mig och gå ner och äta frukost cframför tv;n. Sen ska jag gå ut och mata mufiin min kanin och städa hans bur, sen ska nog jag och mamma måla en sista gång i mitt rum.

Ha det bra!





The mummy 3 - Tomb of the dragon emperor

Mamma och jag har precis kollat på film, vi kollade på mumien 3. Den var bra, och nu ska man ju ställa fram en timme så nu blev klockan mycket mer, och sen klockan 2.30 ska jag och mamma hämta sandra i tierp. Så nu ska jag ta och vila lite så jag orkar gå upp sen när vi ska hämta henne.

Godnatt!


Det blev längre resa än planerat

Hej igen!

Mamma och jag skulle skjutsa sandra till tierp för hon skulle ta tåget därifrån till uppsala sen till sala. Men när vi var påväg så kom sandra på att hon hade glömt sin väska, så vi fick vända och hämta den, sen blev det väldigt brottom till tierp, sen när vi var framme så såg vi när tåget åkte, så irriterande.. Så vi fick skjutsa henne till uppsala. Sen på hemvägen så beställde mamma och jag pizza, mums! Jag har precis ätit det, är proppmätt nu. Sen inatt runt 2 så ska mamma och jag åka och hämta sandra i tierp. Men snart ska mamma och jag måla mitt rum!






Perfekta tapeter!

Nu är jag hemma igen, vi var tvugna att åka hem tidigt för sandra skulle på någon fest i sala ikväll. Dom tapeterna som vi tog var assnygga! ni får se bilder på mitt rum sen när det är klart. Snyggt kommer det att bli iallafall. Men jag ska gå och kolla om det är nå bra på tv nu.

Adios!

Dags att köpa nya tapeter!

Nu drar jag till valbo!

Asså ni förstår väl att jag inte heller gillar att bråka och det bara jag som får skiten för det när det inte ens var jag som börja, lyssna lite så slipper vi alla konflikter.

Om du är snäll så är jag det.

och du säger att jag är taskig, dum och ska vara snäll men vad är du då. man blir ju jävligt glad när du säger så där om mig. Då är det ju du som ska lära dig vara snäll och inte jag. För det är alltid jag som ska vara snäll och så men du då, är du så mycket bättre själv, och du klagar alltid på mig, men om man tänker efter så är du värre.


ska äta frukost nu

Nu har mamma kommit hem så vi ska åka snart, och jag har inte ens ätit frukost, så nu ska jag klä på mig och gå ner och göra ordning frukost.



Ska till valbo idag!

Jag vaknade typ för en timme sen, och nu ligger jag i min säng med datorn. Sen så tror jag att det är fotbollsmatch kommer inte ihåg om det var idag eller imorgon. mamma har skjutsat pappa till en pimpel tävling. Och se när hon kommer hem då ska vi åka till valbo och köpa tapeter till mitt rum. Förresten, igår så försökte jag att lära pappa att skriva sms, och gissa om det var svårt eller! Snart ska jag äta frukost och lägga mig framför tv:n och mamma kommer väl hem snart så då drar vi till valbo.    

Byebye!


 

Movietime!

Nu ska jag gå och kolla på film men jag vet inte vilken, men nu ska jag poppa popcorn.



Godnatt!


Äntligen så kan jag använda min dator igen!

Äntligen har jag fått tillbaks min dator! Så himla skönt. Idag var det prov i engelska och så var det uppspelning på musik och jag sjöng, hehe! Och det gick faktist jätte bra på engelska provet men det är synd att det gick piss på hörförståelsen förra veckan.. Men men, ja idag har jag inte precis gjort så mycket, när jag kom hem efter skolan så kollade jag in mitt rum direkt för vi håller på att göra om det, det kommer att bli asfint! 3 gråa väggar och fondväggen ska vara vit med svarta mönster på sen ska vi köpa nya prylnadssaker till mitt rum och hylla och mm. Sen i sommar så ska vi lägga nytt golv i mitt rum, det kommer att bli super fint! Sen efter att jag hade checkat in rummet så var jag tvungen att dra till träningen, det var väl en kul träning. Sen sprang jag hem och duschade sen så hjälpte joel mig med datorn så jag kom in på min sida igen, så nu är min dator tillbaka! TACK JOEL! Och sen var det mat och vi åt kyckling, potatis grattäng, vitlökssmör och sallad. Och nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik och så. Och jag ringde till min tränare idag och frågade när matchen var imorgon med a-laget och då sa han att dom inte behövde några mer personer till den matchen men nästa match så ska jag vara med på plus dom som inte är med imorgon. Så jävla drygt.. Men ikväll blir film som gäller.








Fortsätt gärna att läsa min blogg!



                                                                   
                                                                                                                                                                                                     // Simon

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0