Lovely Sister

Det har varit fullt upp dom senaste dagarna så jag har inte haft tid att blogga. Varför ljuger jag för, jag har bara inte orkat haha.

Min syster fyllde ju 19år igår och det var folk här hela dagen och massa fika och supertrevligt!
tråkigt nog så knäppte vi aldrig något kort på tårtan menmen, fin var den iallafall!

här är en bild på födelsebarnet.


Älskar dig syster!

Idag så ska hon på eclipse och gissa om jag är avundsjuk eller?!..
vi får se om det blir ecplise på bio för mig eller inte, men hoppas..

just nu så sitter jag här och dunkar musik och tänker en massa. Och ont i huvudet har jag också, jag har gått och lagt mig klockan 5 varje natt minst 6-7 dagar i sträck nu.. Men idag så ska jag vända på dygnet för imorgon så ska jag rensa ogräs på gården. Yay, så roligt! (NOT) Men jag måste ju passa på nu när det inte är så mycket sol för då blir det så jobbigt att röra sig och arbeta.


det skulle sitta fint med ett jobb

Nu är det full fart här hemma med dammsugning och tårtbakande! Bilder på tårtan kommer sen. Just nu så ligger jag i sängen och blir irriterad på alla jäkla spel som jag dör på haha! Och att det inte ville fungera att installera GTA när jag hade laddat hem det, så om det är någon duktig som kan det så kan han/hon gärna få hjälpa mig haha.

Nu funderar jag på om jag ska ta ett bad och sen kolla på film och bara ta det lugnt med en chipsskål maybe. Haha, det låter fan som att jag jämt äter chips, eller det kanske jag gör också? Men vafan lixom, det är ju sommarlov!

Jag samlar ju just nu pengar till en ny mobil, och jag har kommit en liten bit på vägen iallafall. Men så kom jag på idag, jag har ju massa psp-spel kvar som jag aldrig har sålt, jag hade nämligen en psp-konsol förut men jag bytte den mot ett nintendo ds, och sen dess så har jag inte sålt spelen till det. Så det ska jag göra nästa gång jag åker in till Valbo eller stan. Plus att det kommer att bli massa jobbande här hemma också, så man kan få ihop en slant! Jag ska börja jobba lite här hemma nu i veckan, men inte imorgon för då är det ju syrrans födelsedag! Hoppas bara att jag kommer att få ihop tillräckligt med pengar så snart som möjligt. Mer info kommer sen hur det går med mitt sparande.


X S

CHILLING IN THE SUN

Just nu så håller jag på och försöker ladda ned GTA, men det är alldeles för komplicerat för mig haha. Vi får hoppas att det funkar tillslut iallafall. Jag har varit ut i solen en liten liten stund idag, men sen så orkade jag inte så jag gick in haha. För jag vill inte bara ligga och steka utan att bada, det är bara jobbigt. Imorgon så fyller min syster år, så idag blir det massa bakande här hemma. Men nu ska göra lite saft med isbitar, sätta på musik och ligga i solen och bara chilla. Ha det soft!

X S

movies

Jag har nästan bara suttit framför datorn och spelat massa spel och chattat en massa med Ebba. Så nu är jag på bättre humör iallafall. Nu hade jag tänkt att jag skulle kolla på The Ugly Truth. Jag vet, jag sa att jag skulle kolla på den igår, men det gjorde jag inte, jag kollade på Valentine´s Day istället som är en romantisk komedi. Riktigt bra film, rekommenderar den verkligen! Och det är ju ett litet plus att Taylor Lautner och Taylor Swift är med i den. Så är det ju massa andra kända skådespelare med också som Jessica Alba, Emma Roberts, Anne Hathaway och hon är med i en annan film som jag storgillar och det är Djävulen bär Prada, Ashton Kutcher som jag också gillar och som är en riktigt bra skådespelare och Queen Latifah som är med i Hairspray som det kommer en 2:a på 2012. Längtar verkligen tills den kommer på bio för jag älskar den filmen, så är ju Zac Efron med i den också!



Nu ska jag gå ner och ta lite chips och lägga mig i min soffan med en massa kuddar och täcke och kolla på The Ugly Truth, ni får ha en toppen kväll!

X S

seg dag

Jag gick upp från sängen klockan 5 idag.. Inte precs rolig dag kan jag ju medge usch, så nu sitter jag här och dunkar musik. En låt som jag har i huvudet väldigt ofta nu är denna låt.
Den är riktigt bra!



Jag har varit sugen hela dagen på att bada, men det har inte blivit något av.. Längtar bara tills det blir kväll så jag kan kolla på film sen sova så får man en ny start på dagen. (y)

Jag ska bara be johanna skicka över lite bilder till mig från midsommaren sen så lägger jag ut några.

Efter jag gick upp ur sängen så kom Rebecca så tänkte jag gå ut och sola, och precis då så gick solen i moln och alla jävla mygg kom. Vilken jäkla otur jag har idag. Är lite irriterad på endel personer just nu så det enda som kan uppmuntra mig nu är musik!

Ni får ha det så bra, hoppas eran dag är bättre än min iallfall. Puss

X S

kvällsbad

Det här var en rätt lyckad midsommar. Jag ska berätta allt lite senare så kommer det bilder från både midsommaren och från när vi badade. Men nu är klockan rätt mycket, och jag kom hem för några timmar sen så nu ska jag kolla på The Ugly Truth och äta honungsmelon, godis och coca cola, yummie! Nu ska jag ta och rensa lite på rummet och packa upp alla saker ur väskan. Ha en trevlig kväll, ciao!

X S

GLAD MIDSOMMAR!

Jag har precis duschat och pratat med Elina i telfonen, nu ska jag fixa sig sen så ska jag och familjen cykla till Untra och där blir det att fira årets midsommar. Kommer bli riktigt trevligt känner jag på mig. Det kommer upp bilder senare på bloggen. Ha en bra midsommar, puss!




X S

a hot bath

jag kom för en stund sen upp från ett varmt och skönt bad, fast det var inte så speciellt skönt på slutet för då blev man så svag i musklerna av värmen så jag gick ut på balkongen för att valka mig lite. Det var riktigt skönt må jag säga, det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara att gå ut på balkongen mitt i natten i bara kalsonger haha.

Det är en sak som jag tycker är riktigt häftigt som jag måste säga haha, igår så hade jag 804 sidvisningar här på bloggen haha. Riktigt mycket! haha, men mycket av dom är ju av migsjälv när jag har fixat på bloggen men jag tyckte det var coolt ändå.

Nu har jag rätt ont i huvudet så nu ska jag gå ner och ta en huvudvärkstablett och en iskall läsk. Så ska jag slå igång filmen Hitta Nemo som jag laddade ned här om dagen sen. Jag somnade sist när jag skulle kolla på den så nu ska jag försöka passa på att hålla mig vaken genom hela filmen. Tycker att Hitta Nemo är en sån rolig film haha, tycker inte ni det?



the outfit

Var nyss till ica och handlade med mamma och Sandra. Och jag tänkte "äh, jag behöver inte fixa mig för det kommer inte att vara så mycket folk på ica" Men det var det haha, men whatever.  Just nu så ligger jag och slappar framför tvn, jag ska väl ringa Johanna snart och se hur det blir med tältningen imorgon. Nu ska jag gå upp på rummet och kolla och planera ut vad jag ska ha på mig imorgon. Jag skulle kunna ta en bild och visa min "outfit" men tyvär så har jag ingen kamera för den är lixom sönder. Men men, jag ska försöka fixa fram en bild. Lånar väl min mors kamera. See ya!

X S

LAYING IN THE SUN

Jag har sovit framför tvn en stund nu, riktigt skönt! och det behövdes verkligen, men det blev ingen lång vilopause men snart så ska jag ut och sola! Och då kan man ju passa på och sova då också hihi. Egentligen så skulle jag arbeta med gården idag men det blev visst lite för lite sömn så det sket sig. Men nu ska jag ut i solen och bättre på brännan! Ha det sweet!

X S

FINISHED..

Efter ca 11.5 timmars bloggfixande så är jag klar, och det blev inte alls som jag hade tänkt mig. men jag orkar inte hålla på mer så det får duga tills det blir något mer seriöst. Ni får gärna säga vad ni tycker och så haha. Menmen, jag har inte sovit något på hela natten pga den här jäkla bloggen, men varfö klaga, jag kan ju alltid gå och lägga mig i solen och sova, då blir jag ju brun också. Ibland så får jag ju mina smarta idéer! Nej nu ska jag lägg mig framför tvn och slappa! Vi hörs!


X S

PLEASE

Som ni ser så har jag gjort om bloggen och det är bara min profil bild och min header som ska fixas nu. Men headern är klar, jag får bara inte dit den. Jag blir helt galen! Jag har suttit uppe hela natten och försökt att få in den på alla möjliga sätt!.. Men det går verkligen inte, jag ska be Elina eller Johanna om hjälp imorgon. Hoppas att det går annars blir jag galen! Nu har jag kämpat med bloggen i ungefär 10h. Så det måste bara funka annars så dör jag. Nu är klockan 5 och jag måste sova annars så kommer jag att sova bort hela dagen imorgon.. bye bye!

X S

LOVELY SUN

Jag har legat ute i solen en stund idag, det blev inget bad för min del.. Men jag klagar inte, det var skönt att bara ligga och sola på gården med ett iskallt glas fanta och en hjortron och vitchoklads glass båt! Fast solen gick i moln för en stund sen så jag gick in. Nu sitter jag här och chattar lite och lyssnar på musik! Vad skulle man göra utan musik egentligen? Love it! Ikväll så ska jag kolla på film och det blir antingen Valentines Day eller The Ugly Truth, för jag hann aldrig kolla på någon av dom den kvällen jag skulle det för jag chattade med Ebba hela tiden haha. Jag längtar tills jag köper ny mobil för då kan jag lägga in lite bilder här på bloggen och så, för det är mycket roligare att blogga när man kan lägga in foton från sin dag och så. Jag och Elina ska fixa till min blogg snart, så den blir lite färggladare och finare! För den här headern gjorde jag egentligen bara för att ha tills jag fixade en ny haha. Men tbx till ämnet, jag har faktist börjat samla till mobil och för att ha råd med den så ska jag vara så duktig att jag ska jobba lite här hemma som t ex måla huset. De ni! Mobilen kom faktist in till affärerna i Sverige! Nej nu är det mat, jag ska äta kebab med bröd MUMS! Jag skriver säkert lite ikväll innan filmen också.

X S

SOL SOL MERA SOL

Just nu så sitter jag och slappar vid tvn och funderar på om jag ska ringa och fråga syster min om vi ska gå till badet. För jag har ju inte badat eller solat på evigheter! Och idag så är det onsdag, shit dagarna går så fort när man bara sitter hemma.. Men på fredag när det är midsommar, eller visst är det på fredag? Iallafall, då ska jag åka till Untra så ska jag, johanna, josefin, jakob och rebecca tälta vid Untra dammen. Kommer bli ashärligt! Men på dagen blir det middag och säkert kub och så hemma hos dom. Trevligt trevligt, men nu ska jag ringa syrran.

X S

VAKERT VÄDER!

Vaknade runt 10 tiden idag och sen dess har jag bara suttit här och dunkat musik och laddat ned hitta nemo, älskar den filmen, Doris är så jäkla cool! Snart så ska jag äta frukost och ringa Sofia om hon vill följa med och bada för det var mer än 2 veckor sen jag badadde och solade, så det lockar verkligen! Men nu ska vi se om vi får fart på dagen, Ciao!


En bild på mig och Sofia sen förra året vi åkte till Ön.



WAKA WAKA

Hejsan, nu är jag tillbaks här efter 11 dagar! men jag har varit i Gävle i en vecka nu det är därför, och det har varit otroligt roligt att träffa alla där. Vi har haft superkul, fest,grillning, taco-kväll,filmkvällar och massa timmar nere på stan. Men nu är jag iallafall hemma. Och iförrigår så var jag hemma hos Elina, jag åkte dit på kvällen så vi satt vid datorn och sen pratade vi en massa sen sov vi, och resten av dagen bestod av dator och sömn haha. Inatt så sov jag hemma iallafall, så himla skönt att komma hem till mitt rum igen och min underbart stora och sköna säng! Idag har dagen bestått av MASSA musik, chattande med kompisar, spelande och så har jag laddat ned ett avsnitt av Legend of the Seeker som jag missade förra veckan när jag var i Gävle. Så snart ska jag kolla på det och sen blir det att kolla på någon av filmerna jag laddar ned just nu, Valentines Day och The Ugly Truth, men jag har typ kollat på båda hemma hos Amanda men jag somnade i början av båda filmerna så jag har ingen aning om vad dom handlar om eller så. Därför så ska jag kolla på dom nu. Nu har mitt godis-förbud tagit slut, efter lite mer än ett halvår! Jag är riktigt stolt över mig själv att jag klarade det! Men det var inte så svårt för jag åt inte så mycket godis innan det heller. Men en del av pengarna ska gå till en ny mobil som jag håller på att samla till, jag ska måla huset och fixa lite på gården så får jag ju ihop lite cash! Vi får hoppas att det blir tillräckligt till mobilen. Nu ska jag hjälpa mamma med bredbandet, fattar inte varför jag ens ska hjälpa henne med det, men jag är snäll. Sen ska jag förbereda inför filmkvällen!

Btw, det kommer säkert in massa bilder sen helgen sen så håll utkik!



Sista riktiga skoldagen

Skola skola skola.. Men nu ska man sluta klaga för imorgon är det sista dagen i skolan sen är det SOMMARLOV!
I tisdags så var jag med Elina och vi var ute och gick och så var vi ned till Mehedeby- badet och knäppte MASSOR av bilder, askul! Så ni får hålla utkik på facebook! Men nu kommer allt folk så ni får ha det bäst, CIAO!

TERRIBLE CHANGE

Torsdag: Åkte till stan med Johanna. Supertrevligt!
Fredag: Åkte till Uppsala för att Sandra tog studenten. Sen på kvällen så kom släkten och så åt vi middag och så!
Lördag: Denna dag så gjorde jag inget speciellt alls.
Söndag: På dagen så åkte jag och Sofia till badet för att bada och sola med solen gick i moln precis när vi kom dit så började det regna och bixtra så vi gick hem. Senare på kvällen så var jag med Amanda och vi var ute i regent och sedan så bestämde vi oss för att bada i sjön så då gjorde vi det, sen satt vi på bryggan med paraply över oss sen kom hennes boyfriend och hämtade henne. På kvällen så blev det film och snacks!

Idag så försov jag mig, upps! Men efter skolan så gick jag och klippte mig och jag tänkte bara att jag skulle toppa mig lite och så, för mitt hår hade blivit så fint av solen, det hade solblekts så mycket men sen så klippte hon mig rätt bra.
  jag  "men nu är det bra i längden"
  hon "ah jag ska bara ta lite i topparna så jag får bort lite av det blonda"
Så började hon klippa, helt plötsligt så var hret ganska kort fast hon inte skulle ta så mkt.. Fy fan, så nu är typ allt förstört.. Håret ser förjävligt ut och nyss så slingade sofia mitt hår så nu sitter jag här med hela "paketet" i håret. I slutet på inlägget så ska ni få se före och efter bilder på hur mitt hår såg ut innan jag klippte mig och efter så ska ni få se efer färgningen också.

Hoppas bara att mitt hår inte blir gult! för då kommer mitt hår se ännu fördjävligare ut och jag ska lixom till Uppsala med klasse imorgon.. Snälla snälla snälla, jag ber dig snälla.. haha, nej men hoppas iallafall att det inte blir gult! Jag vill ha det som förra sommaren fast inte lika heöt blondt, det ska vara mer som slingor.

Här är två bilder på mig sen midsommras förra året.




Här är några bilder på mig före klippningen.





Här en bild på mig efter klippningen.





Ni får se en bild på mig sen efter färgningen.. Hur mycket ska jag förstöra mig själv egentligen.. Det ser förjävligt ut! Nu ska jag försöka på något vis få det att se bra ut. Ha det bäst babes, CIAO!




WELCOME TO HELL

Hejdå nu ska jag gå och gräva ner mig i det ljupaste hålet som finns.. fuck fuck fuck!


Godnatt

Hemskt ledsen för dålig uppdatering, men har haft fullt upp och internet har dampat. Skriver mer om dom senaste dagarna så kommer säkert lite bilder också! Ha det sweet!

Torsdag

Gick upp rätt sent idag, jag gick upp typ klockan 8.10 och min buss går 8.18 så jag hade fett brottom! Men jag hann, satt med joel på bussen och snackade en massa och sen så glömde bussen svänga in till skolan så jag fick gå från station. Men jag hann till skolan innan lektionen hade börjat iaf och då hade vi matte delsprov i matte B. Så nu är jag klar med det och bara sitter och slöar. Imorgon så tar min kära syster STUDENTEN! Så då blir det till att åka in till Uppsala och så, sen blir det middag och sånt hemma och så ska vi fira henne eller vad man säger. Ha det bäst! Ciao


VATTENKRIG

Idag när jag kom till skolan så gick jag helt oskyldig, och sen såg jag att jesper larsson och massa stod på skolgården och jag tänkte inte på det och sen kom jag och gick sen sa dom att det var bäst att jag sprang men jag fattade inte vad dom menade och så kollade jag, då stod dom ju fan med vatten-ballonger och hinkar. Jag tänkte ba "SHIT!" haha, sen så sprang dom emot mig och då¨kutade jag in till baksidan och jag hann! haha, fy fan vad bra! haha, men sen så kom charlie som satt på samma buss och han hoppade av på busshållsplatsen efter mig och han var helt dyngsur haha! Men jag klarade mig haha! Men nu ska jag på lektion! Hoppas att jag slipper bli blöt idag haha! Bye Bye!



SKOLA

Kort dag idag, var och solade med min lilla flodhäst efter lunchen sen så var det kemiprov. Det gick inte så värst bra, men nu ska jag vara social med johanni. Ciao!


RSS 2.0