TAGGAD till att börja gymma igen!






Idag i skolan så sa jag till Sandra
att hon skulle komma ihåg att jag lag datorn uppe på skåpet för jag skulle inte komma på det för jag har så dåligt minne. Jag visste inte alls om att den fortfarande låg där. Men sen kom någon kille i 2:an och sa att han typ hade hittat min dator och att det var rikitgt tur att han gav mig den för annars hade jag fått betalat 8000 till skolan. Men ingen skulle vågat ta mina grejor hehe. Menmen, tur att jag fick tillbaka den iallafall. Sen när jag kom hem så låg jag bara vid tv:n en stund sen åkte mamma och jag till Ica för att handla. När vi kom hem så var maten klar så då var det dags att äta. Sen efter maten så var det Idol, så då kollade vi på det. Nu sitter jag bara här och tänker hur taggad jag är på att börja gymma igen! Tror jag ska börja gymma om ungefär 2 veckor igen! Så ska jag ut ocg springa några dagar i veckan också. Måste ju vara i fin form hehe.

Nu hade jag tänkt att jag skulle gå upp på mitt rum och läsa lite ur boken "flyga drake" som vi ska läsa ut till fredag och jag har typ läst ut halva boken. YEY! fan måste ju läsa som en tok dom här två dagarna! Plus att jag måste göra klart min uppsats om året 1993.. Och så måste jag skriva ett uppsats om ett minne på engelska. Menmen, om jag börjar i tid så kommer det nog att fungera. Efter läsningen hade jag tänkt kolla på en film eller så läser jag tills jag går och lägger mig, jo det gör jag nog så jag är säker på att jag kommer att hinna läsa ut den till fredag. Nu ska jag borsta tänderna, ha det bra och sov gott!


290909

Jag kom hem för ungefär en timme sen, och sen dess har jag ätit músli och suttit vid datorn. Just nu sitter jag fortfarande här och lyssnar på musik. Idag ska jag nog jobba lite med en uppsats som ska vara inlämnad på fredag. Vi ska typ skriva om saker som hände året 1993. Och så ska jag skriva om ett viktigt minne på engelska.
Annars har jag ingenting planerat för dagen.. Men men, det händer alltid någonting. Juste, nu kom jag på att jag ska till untra en stund och då får vi hoppas att Johanna och Josefin är hemma. Annars blir det ingen höjdare.
Jag ska låta Johanna göra om min blogg, hon var snäll och sa att hon kunde göra den åt mig. Och det är därför hon får en extra guldstjärna för hon är så underbart snäll! Då kommer jag nog blogga mera för nu skriver jag bara lite ibland när jag har tid och orken. Men det kommer att bli roligare sen när bloggen är fin. Nej nu ska jag hitta på något som fördröjer tiden lite, kanske kolla runt lite på facebook,msn,spela eller läsa kanske? vem vet, något kommer jag iallafall att göra. Jag skriver mer sen, ha det bra!

Kram

Bra start på dagen..

försov mig idag.. Och jag missade matteprovet. men efter lite tjaffs med tanja så fick jag göra det den 5 oktober istället. dagen har gått ganska bra faktist. Och sen när jag kommer hem så måste jag plugga engelska hela dagen för vi har prov imorgon.. Nej nu börjar kemin så jag måste dra nu. jag skriver mer sen.


CIAO!

SKOLA

Idag vaknade jag typ 10 minuter efter bussen hade gått.. Men jag missade inte så mycket iallafall sa dom. Och just nu är det gymnastik men jag glömde kläder.. Fan det går inte bra för mig idag eller.. men snart har jag svenska sen slutar jag! fast först har jag ju lunch så klart.

Just nu så sitter jag och kikar runt lite på facebook och lyssnar på musik. Och jag är jäkligt hungrig för jag han inte äta någon frukost.. Men men, det är ju som sagt lunch snart. Nu ska jag förtsätta med det som jag gjorde så skriver jag mer senare.

Bye!

Söderfors - Skuttunge/Hinden matchen slutade med slagsmål !



Hej, förlåt att jag inte har skrivit på länge men jag har varit i Gävle i helgen hos Amanda. Och det har varit superkul!

Idag så hade vi fotbollsmatch mot skuttunge/hinden och det blev 1-1 och det är ju ganska bra för dom låg 1:a i serien. Men vi gjorde en liten tabbe så fick dom in ett mål.. Men sånt är livet. Sen efter matchen så blev det massa tjaffs sen slutade det med slagsmål! Motståndarnas tränare nop Elin Lindqvist (domaren) i nacken. Så då kom hennes pappa, Håkan Lindqvist och det var då slagsmålet började. Men det var en riktig rolig match! Och vi kommer verkligen att sakna dig Samir Frost i vårat fotbollslag.. Men jag vet inte om jag ska fortsätta med fotbollen nästa år.. Vi får se hur det blir. Jag vill ju verkligen fortsätta men samtidigt inte, det är svårt att förklara..

Min bärbara dator har fått så mycket virus så det går inte att göra någonting på den inte ens gå ut på internet.. Så jag måste väl ominstallera den sen så funkar det igen. Men det går säkert på något annat sätt för jag vill inte missta alla mina saker på datorn! Men iallafall så kommer jag inte blogga lika ofta längre för jag orkar inte sitta vid den stationära och blogg. Men jag kommer iallafall blogga minst en gång per dag sen när min dator är lagad så kommer jag blogga oftare.

Nu ska jag kolla på film och äta ostbågar,vingummi och läsk! MUMS!

Ha det bra, kram!


(100 inlägg)

Spanska snart

Nu har vi haft en 1h och 40 minuters hål timme.. och snart ska vi ha en 40 minuters spanska lektion.. Så jävla drygt! vi har spanska läxa tills idag men har inte pluggat, jag och felice tänkte plugga när elise hade gått. men det blev det inte. Nu orkar jag inte skriva mer, skriver mer sen.

Bye!

Voy a ver una pelicula

Jag vet att jag inte har skrivit blogg på några dagar men jag har inte pallat. Men nu skrev jag lite innan jag skulle kolla på film. Idag i skolan fick vi våra datorer,usb-minnen och hörlurar. Värsta nice!
Jag vet inte vad jag ska skriva om mer så jag skriver imorgon.

Godnatt!


God morgon!

Just nu så ligger jag i min säng och kikar runt lite på facebook och lyssnar på musik men snart ska jag äta frukost. Sen så ska jag äka till Mehedeby och vara med sandra och elina. Nej nu ska jag gå ner och äta frukost så det inte blir så sent för jag måste duscha också. Ha det bra!

CIAO!


FILM

Nu ska jag kolla på film, det tog en stund att välja film men det gör det alltid för mig. Jag valde iallafall Narnia - Prins Caspian. Var länge sen jag såg den så jag tänkte att jag kunde kolla på den nu då.
Nu måste jag börja kolla på den för annars kommer jag bara att somna i filmen.

Godnatt!

BOOORING!

Jag har inte orkat skriva blogg idag, sorry.. Men jag har äåndå inte gjort något speciellt idag.. Jag har suttit vid datorn bara sen har jag varit till Tierp en snabbis för mamma skulle skjutsa sandra till Tierp för hon skulle till Uppsala. Och jag har jätte tråkigt, jag skulle egentligen åka till amanda nu men mamma är i Mehedeby så hon kunde inte skjutsa mig.. Men då får det bli nästa helg honey. Snart ska jag nog kolla på film fö det finns inte så mycket annat att göra. jag skulle gärna festa, menmen.. Aja, jag har inget roligt att skriva om så jag skriver mer ikväll eller imorgon.

BYE!

MOVIE-TIME!

Förlåt att jag inte har bloggat idag men det är för att jag inte har nästan inte varit hemma idag, jag har varit med zacke en stund sen så åkte jag och mamma till mehedeby till Mickes mamma. Alltså min systers killes mammas hus. Men iallafall sen efter en stund så åkte jag till elina och var med henne och sandra så kollade vi på idol. Sen så åkte jag med mamma hem och vi kollade lite på tv och nu sitter jag här och lyssnar på musik, men snart ska jag kolla på en film. Men frågan är vilken det blir? Men det blir väl inte så svårt att välja vilken det blir hoppas jag.
Imorgon har jag bestämt mig för att gå upp kl:09:00, duktigt va? Men jag kände bara för att gå upp tidigt. Det är faktist ganska skönt att gå upp tidigt för då har man en hel dag framför sig istället för att man sover genom hela dagen. Imorgon har jag fotbollsmatch, men mot vilka vet jag inte. Men det är inte så viktigt, bara att vi vinner så är det bra. Nej nu får jag ta och sluta skriva för nu ska jag kolla på film. Ha det bra, Godnatt!



Iron Man

Jag kollade på Iron Man, shit vad bra den var! Den var en riktig sevärd film må jag säga!
Men nu är klockan mycket och jag ska upp 7:30 så nu måste jag sova.

Godnatt!

FILM

Jág kom hem för ungefär 40 minuter sen från elina. Vi har pluggat matte,spelat massa kort,kollat på idol och ätit chips. :)

Nu ska jag kolla på film men jag har inte bestämt mig än. Jag äter popcorn och det är jäkligt gott!
Jag vet inte om jag skriver något mer efter filmen så Godnatt!

PLUGG!

hej idag har jag inte gjort ett dugg, jag åkte inte till skolan idag för jag mådde illa.
Idag gick jag ner till båtbryggan och låg där en stund och tog det lugnt medans det var varmt. Älskar sol och värme! Snart ska jag åka hem till Elina och plugga matte och engelska tror jag att det blir.
Jag funderar på att köpa en Iphone men jag vet inte. det är många som säger att dom är så ömtåliga och inte så bra. Men vi går se, för jag ska köpa en ny mobil nästa månad tror jag och jag vet inte vilken. kom med förslag!
Nej nu ska jag gå och kolla om etr är något bra på tv.

Jag skriver nog mer sen, ha det bra!

Picture this - Ashley Tisdale

Jag har precis kollat på en film som heter Picture this och den är sjukt bra! Huvudpersonen är den snyggaste, as bra sångare och bästa skådespelaren i världen!

Men nu måste jag sova för jag är jätte trött och jag börjar 9 imorgon..

Godnatt!

Ashley Tisdale <3






















 









.

juste jag ska nog kolla på idol ikväll också sen ska jag nog slappa lite framför datorn eller tv:n.

090909

Idag hade jag "digital bild" på morgonen alltså mitt individuella val. och det var riktigt rolig! men jag hade värsta otur för min dator funkade inte så jag fick sitta och göra allt med Lizette men det gick lika bra, oj det där lät konstigt men alltså det som man skulle göra tex markera och rotera en del av bilden och så.
Dagen idag var riktigt seg! men sen på slutet gick det extra segt för vi hade en gubbe på 187 års åldern och han pratade igenom hela lektionen och jag är seriös han tog inte ens en pause när han pratade! men det var skönt att slippa jobba på den lektionen iaf men den kändes som en evighet för det ick ecktra sakta när han pratad hela tiden.. Men som sagt det var skönt att vi slapp göra massa tråkiga uppgifter.

När jag kom hem så dammsög jag rummet en snabbis sen gjorde jag iordning en skål med mûsli och satt mig framför tv:n sen så blev det mat och vi åt någon inbakad kebabpizza, men man får faktist äta skräpmat ibland.

Nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik och inte gör så mycket mer. jag har riktigt tråkigt.. men det är ganska skönt för jag är jätte trött i kroppen jag vet inte varför jag kanske börjar bli sjuk igen. Men snart ska jag nog gå ner och kolla på fotboll det är malta-sverige och det vill man ju se.

Jag skriver nog mer innan jag går och lägger mig.

Bye!






Film sen sova

Det är riktigt roligt att IDOL 2009 har börjat men en dryg grej som jag fick reda på var att vi ska läsa en bok som heter "flyga drake" som är ungefär 350 sidor på 4 veckor! jag har inte ens läst en bok som har så många sidor! Men iaf, nu ska jag kolla på film sen MÅSTE jag sova om jag ska kunna ta mig upp från sängen imorgonbitti.

Godnatt!


PANNKAKOR!






Idag har jag bara kollat på tv och suttit vid datorn och inte så mycket mer.. Men snart ska vi äta pannkakor och det känns som en evighet senast vi åt det, det kommer iallafall bli asgott. Jag läste på facebook och det var jäkligt många som skulle åta pannkakor idag, jag trodde att det var någon jäkla pannkaks dag eller något haha.

Jag har en bra nyhet men jag vet inte om man ska kalla det bra men iallafall jag ska till skolan imorgon för jag har blivit mycket bättre. Det är så jobbigt att ligga efter men jag ligger nog inte så mycket efter för jag har bara varit borta 2 dagar. Jag fick iallafall "digital bild" som individuellt val och det var bra för jag tyckte att allt annat sög. Jag har riktigt tråkigt som sagt.. Men jag kanske hittar på något roligare snart vem vet.

Nu nördar jag bara framför datorn och lyssnar på musik och kollar runt lite på facebook.
Men nu ska jag försöka hitta på något roligare.






Bilden är sen vi var på ön i sommras och det var så jävla roligt där! Fy fan det är ett minne det.

1 månad kvar!

Om exakt 1 månad så fyller jag år! Shit vad fort det har gått! Fan vad jag längtar! :D

Godmorgon

Usch vad jobbigt det är, det känns som att det brinner i näsan på mig! det är inte skönt så svider det.. det äör jobbigt. Men iallafall jag vaknade för en halvtimme sen ungefär så nu ska gå och äta frukost och sätta mig vid tv:n jag skriver mer sen. För det finns inte så mycket att skriva om nu på morgonen för det är inte så mycket roligt som har hänt nu. Men nu ska jag gå, hejdå!

Kram

Godnatt

förlåt att jag inte har bloggat idag men jag har varit sjuk.. Men jag ska försöka blogga oftare.
Nu ska jag sova, godnatt!


American Pie<3

Jag har nyss kollat på American Pie - Band Camp. Asså fyfan vad jag älskar american pie filmerna dom är så jävla bra! Men nu ska jag skriva lite med Felice på msn sen ska jag kolla på Amercan Pie - The Naked Mile. Som sagt, älskar dom filmerna! Imorgon börjar jag 09:00 så måste upp klockan 07:30 men det blir väl inget problem, får vi hoppas iaf. Nej nu måste jag sluta skriva så jag kan börja kolla på filmen någon gång så det inte blir så sent som i torsdags eller hur Felice?

Jag skriver kanske lite efter filmen också men annars så skriver jag imorgon.
Sovgott, Godnatt!

Trååkigt..

Idag vaknade jag kanske runt kl:12 och så satt jag mig vid datorn direkt. Men det är lite drygt för jag har lite ont i halsen.. men men, det går väl över snart får vi hoppas. Idag måste jag plugga engelska och matte.. vem vet jag kanske åker till elina så kan vi plugga tillsamans. Det är alltid lättast att plugga med någon så är det roligare också än att sitta i ett rum helt själv och plugga det är ju inte precis så kul. Nu har jag iaf super tråkigt.. Jag vet inte vad jag ska hitta på men jag tror att jag ska sjunga lite "sing it" eller något annat som kan fördröja tiden tills något roligt inträffar. Jag bloggar mer sen, ha det bra!

Bye


HEJ IGEN!




Bilden är från när jag,amanda,felicia och lisa var ute och åkte båt med smedäng och puppan och vi badade från båten och det var hur roligt som helst och det är ett minne som man kommer minnas länge!

Förlåt att jag inte har skrivit blogg på en evighet men jag har tyckt att det har varit ganska jobbigt att skriva hela tiden så vi kan säga att jag tog en liten pause. Men nu har jag bestämt mig för att börja skriva igen men då måste ni börja läsa den extra mycket! någon dag hade jag tänkt ladda upp alla mina bilder på facebook sen vi var på ön, några fester och massa roliga bilder på mig,clara,samir och amanda men mamma har råkat brutit av mitt minneskort så det går inte.. Ni vill säkert veta hur man "råkar" bryta sönder ett minneskort men så här var det: mamma tyckte att minneskortet var lite snett så då skulle hon böja tillbaka det lite och då gick det av.. Menmen det är sånt som händer. Jag har några kort som jag ska ladda upp på facebook men det kan ta ett tag för jag är ganska seg på sådant. Men om ni vill se bilderna så måste ni som sagt bli vän med mig på facebook.
Just nu är det tre personer som är väldigt saknade sofia,amanda och clara. Men sofia kommer nog hem snart från borlänge och amanda och clara happas jag verkligen att vi kommer träffas snart, det känns som en evighet sist vi sågs.

Idag vaknade jag runt 12 för jag var uppe ganska sent igårkväll för jag var hemma hos elina och så kom mamma och hämtade mig runt halv 23 så när vi kom hem var det strömavbrott så då fick man ju ta fram ficklampan för att kunna se något. Efter en stund så messade Fillan och sa att jag skulle komma ut så då satt jag,Mickaela och Felicia på asfallten med tänta ljus. Ganska mysigt, hehe. Sen så skulle dom till kyrkogården för att tända ljus så dom hörde av sig lite senare så träffades vi igen då gick vi och tog äpplen men dom smakade skit för dom var ganska mjöliga innuti. Vi gick och hoppade studsmatta eller Mickaela hoppade studsmatta och vi stod där för vi tyckte att den var blöt. Sen skulle dom hem och då gick jag hem och kollade på film och jag kollade på American Pie - Band camp. Den är så jävla bra, tröttnar fan aldrig på den.

Nu ska jag gå upp på mitt rum och damsuga upp alla chips som jag råkat puttat ned från sängen igår kväll och så ska jag bädda sängen sen ska jag kolla på American Pie men vilken av dom får bli en överraskning åt mig själv.

Jag beundrar den som har orkat läsa allt det här och som sagt fortsätt läsa min blogg för annars pallar jag inte fortsätta med den.

Ha det så bra!

kram


RSS 2.0