awesome day with my honey

idag har jag och johanna sweetie kollat på film för det mesta och det var så mysigt så. vi kollade på the parent trap, som är så jäkla bra och Lindsey Lohan är huvudpersonen! älskar filmen, sen så blev det ännu en film med Lindsey Lohan. vi kollade nämligen på freaky friday, så grymt jäkla rolig haha! hon åkte hem för ett tag sen, själv kom man precis ut från duschen och nu försöker jag göra håret lite "busigt" för det får inte vara platt och tråkigt! fast jag får knugga kudden inatt så blir det nog bra. ska ner och snoka lite i skafferiet om det finns något mera gott att äta för nu ska det bli ännu mera film!! återkommer vilken det blev


en nyvaken simon

vaknade av att johanna ringde mig klockan halv tolv, kunde knappt prata och var helt täppt i näsan men hon hörde vad jag sa iaf haha, knappt jag gjorde det. nu väntar jag bara på att hennes mami ska skjutsa hit henne sen ska jag fråga henne om hon vill följa med till valbo, mamma frågade mig nyss om jag skulle med.. hon ska köpa en ny tv till deras sovrummet, så ska jag köpa lite clothes till migsjälv. men jag åker såklart inte om inte min babe inte vill det. nu ska jag försöka få mig till liv innan hon kommer hit.


vad gör man när man har tråkigt en fredagskväll?

jo man är lite ego framför spegeln


as i wished

kollade på Legend of the Seeker idag och det var lika bra som vanligt! nyss så tittade jag på idol och det var andreas som åkte ut, fy fan så skönt! precis det jag ville. nu är det bara jay som ska ut sen är det mina favoriter kvar och det är såklart Linnéa, Minnah och Olle!

här är dagens avsnitt av IDOL


changed plans

det var meningen att jag, rebecca, johanna och massa skulle på harry potter och dödsrelikerna del 1 idag men det blev tydligen inte så, det var inte ens bestämt så. men men, får väl fösöka rädda dagen på något annat sätt då. men med vad?

awesome



idag slog jag på stort, och då snackar jag såklart om mussepigg-tröjan!! haha
en av dom skönaste skoldagarna tror jag, riktigt roligt var det. sen efter sista lektionen så satt vi och väntade på bussen så maja fick spela på min mobil medans och frida och jag kör alltid spelet "mega jump" på iphone, rekomenderar det verkligen haha! så klarade maja av banan som jag aldrig klarade och jäklar vad vi skrek då haha men det sket man väl i! kom hem för en stund sen och jag har inte ätit på hela dagen så nu ska jag ner och ta en rostmacka som maja brukar säga. så måste jag ringa johanna sweetie och fråga hur det blir ikväll.

sweet

värsta myskläder idag ju! lägg märke till sockorna vettja! mamma köpte dom åt mig, eller jag lag dom vagnen för det stod att dom bara kostade 34.90kr men sen när vi kom hem så stod det på kvittot att dom kostade 180kr haha, men det är äkta fårull hahah!


tv är rena tidsmaskinen

har bara legat framför tvn och jäklar så fort klockan gick! nu blir det nog att fylla upp ett bad och lyssna på musik. myyys!





tråkiiiiigt

inge ut och springa blev det iaf, jag skyller på att det var alldeles för kallt ute. nu sitter jag och lyssnar på musik och gör absolut inget annat. har ingen vad jag ska göra, fy fan så tråkigt. och jag har ingenting att skriva om heller.. någonting måste det ju finnas som jag kan göra. nej nu ska jag försöka komma på något som jag kan göra.


att leva utan musik vore att vara en ängel utan vingar

imorgon så är våran lärare borta så jag börjar klockan 14.55, lixom hur onödigt är det inte att åka in och ha en lektion på 60 minuter och sen åka hem? vi får se vad jag gör. men ska nog ut och springa imorgonbitti men det beror helt och hållet på vädret för jag känner inte precis för att ut och springa i en meters snö precis. men musik kommer det vara på för fulla rullen imorgon kan jag säga! men det sket man väl i.

här kommer en låt som spelas genom mina högtalare just nu!

låtens verisionen på spotify är mycket bättre. för att lyssna på den klickar ni härhär


wonderful

bild på tårtan och lite fika.

 
 


i förrigår så städade jag min garderob så nu är det ordning och reda där inne, så då fick jag nått ryck på att städa och möblera rummet. bilderna är väldigt mörka och suddiga men det var mörkt då jag tog dom och jag hade nästan inge batteri på kameran så jag var tvungen att skynda, men jag knäpper nya sen när jag har köpt nya laddningsbara batterier för mina är så dåliga så jag kan knappt starta kameran fast dom är fulladdade, helt stört!!

  




fucking internet!!

asså internet dampade jätte mycket igår så jag kunde inte blogga. men jag ska försöka hinna med det idag. har rätt mycket att blogga om känns det som, eller mest bilder och min dator är inte så speciellt snabb på att lägga upp bilder här på bloggen.. aja, bara dom kommer upp tillslut så är jag nöjd. kom nyss hem från skolan, eller för en timme sen haha, sen dess har jag bara suttit här och segat så nu ska jag försöka fixa över bilderna på usb-minnet så kan jag dra till andra datorn och blogga, ibland är man riktigt smart. förtjänar nästan ett pris! (y)

mammas födelsedag

mamma fyller år idag så jag kommer inte vara så aktiv är på bloggen, men det kommer upp ett inlägg senare på tårtan och så.

söndagsmys

dags att gå ner och kolla om det finns något gott att äta! för snart ska jag kolla på repriset av Spartacus: blood and sand som jag har suttit och väntat på i ungefär 2 timmar nu. sen jäklar är det bara att hoppa ner i min stora varma säng, för jag känner hur ögonlocken försöker slå igen men ska försöka hålla mig vaken genom hela programmet. jag får fan inte somna till det när jag har väntat i evigheter haha.

baby

hemma efter en dag i gävle hos syster malin, hälsade på henne, eddie, ronja och hennes bebis kian. trevligt var det iaf. asmysig lägenhet hade dom, var lixom som radhus mitt uppe på taket på ett höghus, riktigt häftigt. skulle ha tagit kort.



mot syrran jao!

har precis fixat mig, och nu bär det av till gävl. jag hinner tyvärr inte lägga upp någon bild, för min dator accepterar inte att jag lägger upp bilder från min kamera till bloggen.. för den har så mycket virus. men jag tar säkert lite bilder därborta så får ni se lite sen.

the time

godmorgon gott folk. nu har jag äntligen lyckats tagit mig upp ur sängen haha. håller på att spelar hög musik så man kan bli pigg någon gång. igår så kollade jag på massa avsnitt av Legend of the Seeker i ungefär 4 timmar. älskart!! idag så ska jag och familjen till gävle för att hälsa på syster malin för hon har fått ännu en bebis. nu är det frukost som gäller för mig. jag hinner nog skriva någon rad innan jag drar till gävle.

IDOL 2010

det var ju idol igår och tråkigt nog var det Elin som åkte ut.. tyckte att hon var väldigt bra och hoppades på att andreas eller jay skulle ha åkt ut men man kan inte alltid få som man vill.

tänkte skriva lite vilka mina favoriter på idol är och vilka framträdanden jag tycker att dom har gjort bäst!

först och främst så vill jag säga att min favorit i år är, Linnéa Henriksson!! så jäkla bra och helt grym på scenen!
här kommer mina två favorit framträdanden med henne.









Och nu kan jag inte sätta placering på vilka som kommer två och så men jag visar några klipp med dom som jag tycker är väldigt bra!









hon var min absoluta favorit i början, det här framträdandet av henne var så grymt bra men sen helt plötsligt så blev hon bara sämre och sämre. sen så bestämde hon sig för att hoppa av idol men jag vet inte varför. tyckte det var bra för då fick minnah komma tillbaka!




elin åkte ut igår, men det gör inget för hon kommer lyckas att bli en artist utan idols hjälp



i finalen så skulle jag vilja ha Linnéa och Minnah eller Olle.

tävling

nyss så gjorde jag ett litet vad med pappa, om jag skulle hinna skala 12 potatisar på 10 minuter så skulle jag få 40kr, och jag klarade det på 6 minuter. värsta proffs ju! haha, så nu blir det att dra till ica och köpa hårspray haha





sweet dreams

usch vad svårt det är att blogga när man är trött, man orkar knappt tänka så nu ska jag gå och lägga mig. tror till och med att jag struntar i att kolla på film. det är helt otroligt faktiskt, för jag kollar jämt film på kvällen och då menar jag jämt! men imorgon måste jag knäppa lite bilder och lägga upp här på bloggen på bla. mina skor. sen så kanske jag och elina ska leka så då kommer det att bli ännu mer bilder att lägga upp, om jag nu orkar det för det tar sån tid att lägga upp bilder på min dator för den är typ fullpackad med virus haha. nej nu måste jag sluta skriva annars kommer jag aldrig komma till sängen.

(ser rätt dystert ut, men det ska det inte mena haha, tog bara en random bild)

disaster

idag i uppsala så var det meningen att jag skulle köpa en jacka men jag hittade ingen som jag ville ha så jag ska förmodligen beställa någon på internet sen. men jag köpte däremot ett par nya skor, riktigt snygga tyckte jag att dom var. inte något som jag har tänkt att jag skulle kunna ha men behövde ett par vinterskor och jag kan inte gå i tygskor hela vintern för då kommer jag ju frysa ihjäl. bilder på dom kommer säkert upp senare, säkerligen imorgon. så köpte jag hårfärg också, passade på att köpa två packet så jag slipper bli gulhårig som det oftast blir varje gång jag slingar det men nu jäklar så ska det bli bra annars får mamma dra iäg och köpa silver-schampoo till mig, men jag tänker inte göra samma misstag som förut iaf. jag hade fått lite gul nyans i håret när jag slingade det, så jag hade i silver-schampoo och jag ville att det skulle bli blondt fort så jag lät det vara i håret i 30 minter och sen när jag duschade ur det så var allt gult borta men istället så hade jag fått ljusblåa nyanser i håret!! så ha aldrig i det för länge än vad det står haha.

här har jag faktiskt en bild när mitt hår
var gult innan jag använde silver-schampoo.







shining star

här kommer en bild på mig som jag lovade er. kanske inte den snyggaste men jag var tvungen att skynda mig för jag skulle till uppsala.




var nyss hemma hos becca för att träffa amanda och clara, hann bara träffa dom en snabbis för dom skulle åka tillbaka till gävle. men det var roligt att få träffa dom iaf. nu sitter jag bara och lyssnar på musik och chattar. funderar på att kolla lite på legend of the seeker, det var ett avsnitt idag på kanal 6 klockan 20.00 men jag kom hem vid tio så jag hann inte se det.. men som tur är så är det repris imorgon!

snöbollskrig med frida

kom nyss hem från skolan, är helt jävla blöt om fötterna! det börjar ju bara bli slask ute nu, men det är bra, för snön ska bort! vill kunna se gräset ett litet tag till iaf. Har stått ute i regnet i 20 minuter med frida för hennes granne skulle komma med cigaretter men han hade glömt bort det haha. så man blev ju lite blöt, sen så slapp vi sista lektionen så jag och frida stack ut och hade lite snöbollskrig sen tog jag bussen hem. frida är bra rolig hon! nu är jag hemma och är varm om tårna, nej det är jag inte eller jag kommer iaf inte få vara det längre, för nu ska jag vara snäll och gå ut och hjälpa mamma sätta på vinterdäcken. lite bilder kommer senare när jag är jag är klar med bilen.

en bild säger mer än tusen ord

stannade en timme extra i skolan idag, men det var inte för att plugga utan för att spela med frida och felicia haha. nyss så kollade jag på halv åtta hos mig, programmet i sig är inte så speciellt bra, men det är rösten som pratar som är rolig haha! just nu lyssnar jag på musik och skriver med vincent. funderar på att hoppa in i duschen snart, för jag är så seg haha, iaf enligt vincent. men att ducsha i en timme är väl rätt normalt eller? har tänkt på en sak, jag tycker att jag lägger in alldeles för lite bilder här på bloggen. det är för mycket text och för lite bilder. så nu ska jag försöka lägga in lite mer bilder, vore inte det bra?




försovning

försov mig, upps. dags att fixa sig fort som fan, äta frukost och sen bege sig till bussen för nu bombar frida mig med sms haha. just nu lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt, men det kanske man inte borde göra för snart kommer det bli jäkla stressigt för bussen går tjugo över tio! så varför sitter jag här? hej

fan fan fan

jag och mamma låg och kollade på något roligt musik-program på svt24, ingen aning om vad det hette roligt var det iaf. sen helt plötsligt fick jag för mig att kolla om det gick att uppgradera min iphone, så kopplade jag in usb-sladden till datorn och öpnnade programet så började den synkronisera och massa skit, sen började den sno musik automatisk från datorn, som jag inte ville så jag avbröt. sen när jag kollade på mobilen så fanns ingen det musik eller bilder kvar och den hade tagit mian appar, så fy fan så irrterad jag är just nu... måste göra om allt från början nu.. nej nu ska jag ner och kolla om fanskapet har tagit tillbaka min musik och allt.

snön kom alldeles för tidigt

idag har jag dessvärre inte bloggat så värst mycket, men jag försov mig imorse så jag hann inte då, så slutade jag så sent idag. och jag var så jävla slut i kroppen efter gympa lektionen så jag lag mig på soffan direkt när jag kom hem. men nu kände jag inte för att ligga och dega i soffan, så då kämpade jag mig hit istället. vet inte om det blir stan imorgon istället för fredag för min del, så kanske johanna min babe vill följa med. för på fredag skulle det bli snöstorm så då pallade inte mamma.. en sak som jag blir riktigt irriterad på är att kläder på internet tar slut i lager så jävla fort! det är helt sjukt. men bara det finns i butiken så är jag nöjd.

toppenkväll

kom nyss ut ur duschen, tycker det är så skönt att ta en sen dusch och sen bara lägga sig i sängen. och tänk för nu är det faktiskt dags för det och det gör jag tillsammans med en skål salta-pinnar så ska jag kolla på legend of the seeker. underbart!

happy b-day!

Idag fyller bästaste Elina år!!! Grattis på födelsedagen <3



tisdag

idag har dagen endast bestått av chill! asså, har inte gjort ett skit idag typ. satt mig vid datorn direkt när jag kom hem sen har jag bara kollat efter kläder på internet och nördat hela tiden. totalt värdelöst haha, men nu skiter vi i det. Nyss så var jag iaf nere med sofia min syster i källaren och höll henne sällskap när hon sorterade hennes gamla kläder, det var ju inga balklänningar precis haha. nej men man hade ju inte precis snyggaste kläderna förr i tiden, inte om man jämför med nu iaf. nu ska jag ner och försöka komma på något att göra, kan inte sitta och dega hela dagen lixom.

Legend of the Seeker

igår kväll så började jag att ladda ner hela säsong 1 av Legend of the Seeker, som jag redan har sett. men ville kolla på den igen för det är så jävla bra! ni som har läst min blogg tidigare har kanske sett att jag älskar Legend of the Seeker men för er som inte visste det, nu vet ni det haha.

här kommer en trailer






snöstorm

hemkommen från skolan nu. helt jävla värdelös dag rent sagt. så har det börjat snöa också!! vet inte om jag ska vara glad eller gråta? nej men haha, jag är varken glad eller arg att det är massa snö på backen. fast lite tidigt var det ju, men vafan gör det? in till stan i helgen och köpa ny vinterjacka ba! ska man passa på och ta lite bilder på snön kanske? nej, aldrig att jag ska ut i denna jävla snöstorm. får vänta tills vädret har börajt chilla ned sig lite.

morgonpigg för en gångs skull?

vaknade för en halv timme sen, jag var ovanligt pigg på morgonen, kanske borde lägga mig sammma tid varje kväll som jag gjorde igår. lag mig i sängen runt tolv. nog med prat om sömn, det blir inge stan för mig idag.. tråkigt, men får åka in i helgen istället. nu ska jag ner och käka frukost.

here are the clothes that I've ordered










confessions of a shopaholic

nu har jag beställt lite kläder! härligt härligt. men endel saker som jag ville ha fanns inte i lager.. så ska kanske åka in till stan imorgon och kolla. Så ska jag dessutom testa en jacka som jag förmodligen ska köpa. spännande haha, eller inte. men bilder kommer iaf upp senare vad jag har köpt.

smaskigt värre

här kommer det några bilder på min måltid.

visst ser det gott ut? men det kan jag säga er att det inte var, för jag glömde bort mackorna i brödrosten så dom var alldeles hårda och torra när jag tog ur dom haha




 

spela med frida jao

skoldagen bestod mest av massa spelandes med frida haha, väldigt roligt var det! Så snackade jag med johanna och linnéa på bussen hem, och tänk för att det också var väldigt roligt! fatta så jävla roligt jag har om dagarna, ni skulle bara veta.
nej nu ska jag hämta en macka och ett glas oboy mums!

chill på morgonen yes!

Idag börjar man klockan 12 så då kan man slappa på morgonen, så jävla skönt!! Men snart så kommer jag inte få ta det lika lugnt för bussen går om 10 min. Nu på morgonen så har jag bara lyssnat på ashög musik och varit på rummet så jag har inte hunnit käkat frukost.. Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här och skriva för jag måste till bussen.


Skriv gärna en kommentar om ni gillar/ogillar den nya headern.

mums med godis

Nej nu börjar jag bli trött så nu blir det hopp ner i sängen med en godispåse och kika på film!

bloggfan

det är helt otroligt.. Nu när jag äntligen har fått texten vit inne på kommentarerna så är bakgrunden vit också, seriöst!! Men jag pallar inte hålla på längre så jag få vänta till imorgon så får ebba eller johanna hjälpa mig. usch så jävla krångligt det ska vara blää.

I need some help here!!

Helt plötsligt fick jag för mig att göra en ny design och header till bloggen. Och ett jätte stort tack till ebba som har hjälpt mig!! men nu hittar jag inte vart man centrerar allt och färgerna på texten inne där man kommenterar, så om ni vet vart det är så får ni JÄTTE gärna skriva en kommentar och säga hur man gör. Kommer förmodligen sitta här hela natten tills det blir som jag vill, usch!

RSS 2.0