order a new number jao!

Sitter i skolan och väntar på sötaste johanna. Idag är det en sån jäkla slapp dag, datakunskap och idrott, det gillas! Fick ett fucking sms från 3 imorse som sa att mitt jävla sim-kort inte var registrat och skit så det inte gick att flytta mitt nuvarande nummer till 3.. Så jag får helt enkelt beställa ett nytt nummer, men det är så drygt att ge ut sitt nya nummer till alla hela tiden. Så håll koll här på bloggen och facebook!!



New phone!

Kom hem från uppsala för 2 timmar sen. Sen dess har jag suttit och försökt fixat grejerna till mobilen på datorn, ätit och suttit vid facebook. väldigt intressant! Och mobilen jag köpte var en Iphone! Men kan tyvärr inte använda den än.. För jag ska ha operatören 3 (igen..) och det har inte kommit än. Det kommer säkert imorgon eller på torsdag!!



awesome

Nu drar jag iväg och köper en ny mobil! Vad det blev får ni veta senare. Peace!

keep waiting

Sitter och har en fet jävla håltimme! asdrygt.. Men nyss så hade jag johanna baby här så det fördrev ju tiden såklart! Det går fort när man har roligt. men jag har fortfarande 1 timmes hål kvar och johanna och dom andra har gått på lektion.. Så jag sitter här själv i soffan och nördar. Funderar på att gå och ta ut pengar nu innan musiken börjar men jag är lite slö hah. Nu ska jag frotsätta sitta här och drömma. Tjolohopp!


ett löfte är ett löfte

har verkligen inte haft orken att blogga på senaste tiden, men idag lovade jag ebba att jag skulle göra ett inlägg och man får ju inte lova något som man inte kommer fullfölja, right?

Det som jag gjort medans jag inte har bloggat:

- Fyllt år. fick en kamera, skor, kläder, smycken, pengar och något balsam i mousse-form.

- Varit med Elina och Ebba och haft filmkväll. Vi kollade på The last airbender som var superbra och the grudge 3 som var LÄSKIG, men som jag redan hade sett så man kunde ju vara lite förberedd när det läskiga skulle hända, och under hela filmen så hade Ebba Johansson en kudde framför huvudet!

- Klippt mig, kommer säkert upp lite ego-bilder senare.

Nu ska jag gå och fylla upp ett varmt bad sen är det sängen och en bra film som väntar!




busy man

Har varit väldigt dålig på att uppatera dom senaste dagarna, men det är bara för i torsdags så bakade jag typ hela dagen och på fredagen fyllde jag år och igår så var jag med elina och ebba och dom sov över här men nu har dom åkt hem.

Skriver mer sen, så kommer det också upp lite bilder

awesome

Nu är jag hemkommen från Valbo, har varit där med Mamma, Sandra och Sofia. Jag klippte mig, och jag blev faktiskt riktigt nöjd! Bilder kommer senare för nu ska jag, sandra och mamma ha filmkväll på mitt rum, vi ska kolla på Prince of Persia The Sands of Time. Och den är säkert jätte bra! För det är samma producent som i Pirates Of the Caribbean.



håltimme

Sitter med Caroline, Lizette och Anna, har håltimme i eveigheter.. Asdrygt, men då kan man passa på och nörda vid datorn! Idag ska kanske jag och mamma till valbo, ska förmodligen klippa mig. Men det är inte säkert att vi åker dit.. Men jag hoppas det för då kan jag passa på och övningsköra också! (y)


filmkväll med mamma

Det blev... Percy Jackson & the olympians: the lightning thief!! Har sett den förut med Elina, men den är klart värd att bli sedd igen!!




hugh ego

mamma: I love you
jag: I love me too!

hahah!

chilling in the bath

Kom precis upp från ett varmt bad. Det var riktigt skönt, så tog jag in mina högtalare och bas till badrummet och spelade musik samtidigt, awesome!

Snart så blir det filmkväll med mamma men vi har inte bestämt vilken film vi ska se än så det får ni säkert reda på senare.


musiklektion

Sitter på musiken och vi fick som uppgift att välja ut låtar som vi skulle lära oss spela nästa gång. Och mitt instrument blev gitarr, var ett tag sen jag spelade men det kommer bli otroligt roligt!

Här är låtarna som jag valde ut.

HURTS - Wonderful life



Natasha Bedingfield - Soulmate





ebba räddaren i nöden

Fick några timmars sömn inatt iaf.. Jag skulle egentligen ha åkt med 8:25 bussen idag men jag försov mig, men jag missade bara en lektion. Nyss så hjälpte Ebba mig med bloggen! Hon är så snäll så. Om 1 timme så har jag musik, det ska bli fett kul!! Men nu ska jag vara lite social med fillan.

finally finished

Envis som man är så ska man såklart bli klar innan man går och lägger sig.. Men nu är det iaf en ny design och header, tyckte att den passade bättre in nu när det börjar bli höst. Säg gärna vad ni tycker.

Nu är jag riktigt trött och om jag ska kunna slita mig upp från denna sjukt sköna säng imorgon så måste jag sova nu.

Sweet dreams!

småpyssel

nej men titta, överraskningen kom redan fram! Det var att jag hade ändrat lite på bloggen, gjort den lite mörkare och ny header, men det är fortfarande några smådelajer som måste fixat som t ex att få bort den understrykna texten på sidan av bloggen och få den lite bredare. Men men, ska sitta och småfippla med det ett tag till sen får det bli sängen.

Tyvärr så hann jag inte med att kolla på Mr and Mrs Smith så det får bli imorgon istället.

Godnatt

filmkväll

Nu är det dags för mig att kolla på film, som jag oftast gör varje kväll. Och kvällens film blir Mr and Mrs Smith, riktigt bra film med grymma skådespelare! Rekommenderar den verkligen! Huvudrollerna är Angelina Jolie och Brad Pitt.

 


surprise!

Imorgon så kommer en liten överraskning, vill ni veta vad det är så.. eller vem lurar jag egentligen, det är klart ni vill veta vad det är så det är bäst att ni håller utkik!!

ännu en ny header

Som ni ser så har jag ännu en ny header nu, det var bara för bilden på mig på förra headern var så suddig. Men är inte riktigt nöjd med den här headern heller så jag får göra ännu en ny sen när jag har tid och orkar. För nu har jag hållt på med denna i någon timme och pallar inte längre. Men den duger väl?

drygt..

Nu måste jag göra om headern på bloggen också.. Bara för min mamma och syster tycker att bilden på mig är ful......

efterrätt

Och nu så blir det efterrätt. Det blir vitchoklad-pinacota med jordgubbar.





MSN

Mamma skulle säga vad msn var förkortat för, hon sa "mycket senila nollor"

HAHAHA!

övningskört 10mil

Inatt vaknade jag av en stor jävla duns i mitt rum!! jag flyger upp ur sängen, och då ser jag att min nya tavla hade ramlat ned.. Så när jag kom hem från skolan så var det första jag fick göra att laga tavlan.. Och det gick ju inte speciellt bra kan jag medge.. Men sen kom johanna och hjälpte mig så då gick det toppen! Men sen när vi skulle hänga upp den så märkte johanna att jag hade satt fast saken som man hänger upp tavlan i åt fel håll.. Men det gick ändå som tur var..

Jag kom nyss hem från östervåla, jag har övningskört dit och hämtat sandra min syster som har varit i norge i några dagar och så körde jag hem också. Och när vi precis hade hämtat sandra så såg vi att övningskörskylten hade ramlat av så jag hade kört flera mil utan skylt haha. Snart är det äntligen mat, jag är verkligen vrålhungrig!! Dagens middag blir stuvademackaroner och korv. Inte precis någon lyxmiddag men det får duga.








filmkväll

Filmen som jag ska kolla på är..... I hennes skor med Cameron Diaz, som man inte direkt säger nej till att titta på.

Och till filmen så blir det...


Coca-Cola                                     Grill-chips

sajmon fixar

Nu har jag till och med gjort en ny design och header på bloggen. Vad tycks?

Nu ska jag alldeles strax upp och kolla på film i mitt nymöblerade rum, har inte bestämt vilken film det blir men det kommer säkert upp på bloggen senare ikväll.

extreme room makeover!

Idag har jag hållit på med rummet hela dagen. Städat, möblerat om helt, dammat (eller det kanske ingår i städningen haha) och satt upp en ny tavla och blomma. Och nu är jag äntligen klar!! Har nästan hållt på i 4h..

Här är resultatet








skriv gärna vad ni tycker!!

RSS 2.0