271109 - 281109

Igår så åkte jag till elina efter skolan och vi kollade på tv, satt lite vid datorn och så försökte jag tvinga henne att spela kort men jag hittade aldrig kortleken.. Vi gick ut och fotade lite medans det var ljust. Sen så lagade "vi" mat. Runt 19.30 kom sofia och hämtade mig för hon hade varit i valbo. Och jag har köpt en ny mobil igen. Och det är en nokia 5800 och jag är jätte nöjd med den! Så nu fåller jag på att lägga in musik och bilder på mobilen. Elina är på dop just nu för sandras lilasyster moa ska döpas. Jag vet inte när hon kommer hem, för jag vill dit. Men jag ska fråga henne och sen om vi kan så ska jag tvinga mamma att skjutsa mig dit. Annars så åker jag till zacke. Ingen aning vad jag ska hitta på. Nej nu ska jag ta något att äta för jag har inte ätit frukost än fast jag vaknade runt 8.

Det här är min nya mobil.



Ha det bra, CIAO!

261109

Idag har det inte precis varit en rolig dag.. Jag fick iaf sovmorgon och det var skönt. Men sen var det skola och det var väl lika tråkigt som vanligt.. Men sen när jag kom hem så tog jag 2 mackor och 0.8l oboy! Och åt och lag mig vid tv och slappade. Sen så ringde zacke mig och vi pratade i 2 timmar och direkt efter jag lag på aå skyndade jág mig att göra te för jag skulle ringa elina efter och just nu pratar jag med henne förtfarande och vi har pratat i snart 2 timmar. Så idag har jag pratat jäkligt mycket i telefonen. Jag kollar på scrubs just nu också. Jag kommer troligen gå och lägga mig runt 3 inatt som igår natt.. Menmen, bara jag inte försover mig är det väl okej. Jag ska verkligen försöka blogga mer nu, och jag vet att jag har sagt det några gånger nu men jag ska verkligen försöka nu. Jag ska gå upp i en skaplig tid imorgon så jag hinner duscha, äta frukost, ta det lugnt och fixa mig. Jag går till klockan 14 imorgon och jag har typ 2 timmars hål.. Jag ska förtsätta prata med elina i telefonen nu för jag är jäkligt osocial när jag skriver blogg samtidigt som man pratar i telefonen, hehe. Jag ska försöka hinna med att skriva imorgon bitti. Sleep well, Good Night!

Grattis pappa på 56-års dagen!

Sitter i skolan och väntar tills kemin börjar.. Fy fan vad jag är trött asså, man blir ju helt utmattad av att bara sitta ned och göra absolut ingenting... Idag slutar jag klockan 15.45 och det är inte så långt dit om man tänker posetivt men just nu går tiden jäkligt segt!..

När jag kommer hem så ska jag plugga lite på engelskan, jag ska försöka skriva så mycket jag kan på engelska-uppsatsen. Sen så kommer väl några släktingar för pappa fyller 56 år idag.
Grattis pappa, hoppas du får en bra dag!




Nej nu ska jag sova eller något liknande så att tiden går fortare så vi sluta någon gång!

ha det braj! CIAO!


duktig eller ej?!

Tycker ni inte att jag har varit duktig idag på att skriva blogg? Klart jag har! Jag ska försöka fortsätta med det här men då får ni anstränga er mer att läsa min blogg!

// simon


- Sajmons kväll !

Som sagt så åkte jag till elina. Mamma skjutsade mig och Sandra och Joel följde också med. På vägen dit så låg det en stor gren på marken och jag skrek rakt ut! Och mamma frågade varför jag skrev och då sa jag att jag trodde att det var ett monster som var på vägen haha! Ja man kan undra vad jag har tagit för något haha! Sen när jag kom hem till Elina så lag vi oss vid tv:n direkt och kolade på idol och under idol så råkade jag sparka ned två glas med vatten på golvet men det var ett som klarade sig, haha! Jag är klantig, så jag och elina har suttit på golvet och torkat haha, och så har vi letat glasbitar i mattan haha! Sen så har hennes dator dampat för musen och tangentbordet funkade inte men som ni ser så funkar dem nu!





Just nu så lyssnar vi på musik och vi lyssnar på Muse - City of delusion.



Nu börjar idol igen. Jag tycker att Calle ska åka åka ut.

Vilken tycker ni?

Sen ikväll så ska nog vi kolla på "UP". Jag har redan sett den men inte Elina och jag rekomenderar den verkligen!

Jag komme inte att skriva något mer idag så jag säger godnatt nu.
Natti natti, sov gott!



// simon

Spanish Manisch!

Nu har jag pluggat spanska i typ, ja vad är det i en halvtimme? men iallfall. jag har riktigt tråkigt.. Men jag kan nästan alla ord men det är så jäkla krångliga ord som inte vill sätta sig i huvudet.. Men dom kommer väl in så småning om. Vi börjar om 40 minuter så dom hinner väl komma in får vi hoppas. Nu står våran rektor här och kollar när vi pluggar i cafeterian, haha! och frågar om hemsidan glosboken. haha! jadu, han är ju norsk så det är lite roligt. Jag är faktist också lite norsk men jag pratar iaf inte så där! nej nu släpper vi det.

Vad tycker ni om min nya blogg eller header kallar man väl? 

 
// simon


- SKOLA!

Idag gick jag upp i en skaplig tid så jag skulle hinna duscha. Jag skulle egentligen skulle jag gå upp klockan 07.00 men det blev 07.50, det är skönt att sova! Just nu sitter jag i skolan och har håltimme 2 timmar men det har gått en stund så det är 1h och 20 minuter ungefär kvar tills spanskan börjar. Drygt!.. menmen, så kan det bli när man har ett drygt schema.. Sen när jag kommer hem så ska jag bara sitta ocg dryga lite vid datorn och slappa vid tv:n, skönt. Men sen när mamma kommer hem från jobbet klockan 16.00 så ska hon skjutsa mig till Elina för jag ska sova där så jag slipper åka dit så tidigt imorgon bitti för vi ska gå på New Moon! Sen så vet jag inge mer som jag ska göra i helgen.. Jag ska kanske till valbo och handla lite saker till rummet och en present till pappa för han fyller år snart. Jag plugga lite spanska nu så jag kan läxan bra.

Ett stort tack till johanna som har fixat min blogg så den är snygg och fräsch!

Ha det bra! CIAO


Kollar på Idol

Jag var till ica för en stund sen för att köpa chips och just nu ligger jag och kollar på Idol med mamma. Sen efter Idol sätter jag nog på en film och kollar på sen så är det datorn som gäller ett tag sen sängdags.










Imorgon ska jag gå upp i en skaplig tid för jag ska till Valbo då och kika på Idol-medlemmarna eller vad man ska säga. Nej nu ska jag förtsätta kolla på Idol. See ya!




/ simon

Välkommen tillbaka Simon!

Som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag men jag har en orsak och det är för att jag har varit sjuk.. Men jag börjar bli mycket bättre. Hela veckan har jag bara legat hemma och sovit, kollat på tv och legat framför datorn.








Idag vaknade jag klockan 12 ungefär och då gick jg ner och lag mig framför tv:n och sitter vid datprn fast det borde ni fatta. HAHA! Idag ska jag nog klippa mig och färga/slinga håret. Ni får se vad det blev sen. Fast det är inte helt säkert, det gåt bara om jag orkar sitta upp så länge utan att bli yr och om min syster sofia som ska göra det på mig kan idag. Men jag ska försöka göra det i helgen iallafall. Nu har jag inget mer att skriva om men jag skriver mer vad jag har gjort lite senare. CIAO!


/ simon

061109

Imorse så vaknade jag av att mamma ringde mig klockan 08.10 typ, hon hade glömt att väcka mig.. Så jag missade den första bussen för jag skulle duscha och fixa mig sen så när jag skulle till bussen som gick en timme senare alltså 09.28 så glömde jag kemiboken så jag sprang hem igen och hämtade den för lixom den lektionen som jag skulle ha när jag kom till skolan var kemi så jag var tvungen att hämta den. Sen när jag skulle springa till bussen så såg jag den stå vid min busshållsplats.. Jag hatar bussar.. Längtar som fan till jag får ta körkort. Och snart ska jag börja övningköra också! Fan vad kul det kommer att bli! Mamma och jag ska gå kursen den 12 november tror jag! Längtar som fan! Idag ska jag sitta vid datorn och slappa lite vid tv:n. Kanske ska sjunga sing it sen, men sen när mamma kommer hem från jobbet då ska hon skjutsa mig till Elina och vi ska fota,spela kort och massa annat. Inte precis planerat. Bara fotningen har vi planerat, men sen ikväll är det Idol också! Nu börjar det fan bara bli bra artister kvar! Riktigt spännande. Tycker ni inte?

Bilderna sen fotningen kommer sen.

Jag har inte precis bestämt mig, ska jag ha brunt eller blondt hår?



Blondin




 








Brunett


jag hade typ inga sen jag var brunett.




     


Skriv vad ni tycker, om jag ska vara blondin eller brunett?


/ simon


My feelings

Mitt liv blir bara sämre pga att jag är en perfektionist.. Förhoppningarna blir inte som jag hade tänkt mig, allt blir bakvänt och allt går ur min väg. Men jag ska fan rycka upp mig och göra de dåliga stunderna till de bra och göra så jag mår bättre. Det finns ändå inget att förlora just nu handlar allt bara att vinna det jag vill ska inträffa och att det ska gå som jag vill! Att försöka får duga men att säga att man ska är ett måste som måste bli sant! Så nu får vi hoppas på det bästa! Nu ska jag bli en snällare och bättre människa men vem vet ibland kommer kanske det sanna jag tillbaka som jag kanske trivs mest som, men om man vill vinna så måste man försöka för annars förlorar man. Men jag vet inte vad jag vill, men egentligen så vet jag det men det är komplicerat och väldigt svårt för er att förstå men jag vill verkligen försöka, men ibland finns det saker som hindrar en som verkligen disstraherar en och man blir jäkligt irriterad och det är då det vanliga jag kommer, dom flesta tror säkert att jag är alltid glad, snäll, rolig, söt och alltid skrattar men det är inte jag. Dom enda som vet vem jag är, är dom som står mig väldigt nära. Detsom irriterar mig mest är småsaker som saker som inte inträffar som jag hade förväntningar för att det skulle hända men som inte hände och när jag inte får som jag vill, ni kanske inte märker det, men det är det sanna jag. Och jag vill verkligen ändra på det, men jag har inte övertygat migsjälv om jag verkligen vill det här eller inte. Jag kanske trivs som den jag är? Det behövs väldigt mycket tid att tänka på allt det här för mig och göra å jag blir glad och lycklig men jag ska försöka. Men varför ska jag försöka ändra på något som jag tycker är perfekt? Det är det jag inte vet.. Jag vet oftast vad jag vill och inte, men just nu så har jag ingen aning om det är så här jag vill vara eller om jag verkligen vill förändras. I vissa situatioer så stortriv jag, som att få uppmärksamhet gillar jag regält och jag har jäkligt bra självförtroende, men är det verkligen bra? Mår jag bra av det? Jag har ingen aning, men varför är jag så irriterad då? Det här är egentligen sjukt! Jag får sluta leva i en film och leva i nuet! Om man tänker efter så går det inte att få allt perfekt. Det är det som jag vill, att få allt perfekt men att kämpa för att få allt perfekt är jobbigt och man mår ju kanske inte så bra av det, att tänka på saker som man egentligen skulle ha gjort, köpt eller sagt. Den största delen som jag blir mest irriterad på är ångest! Det ör en hemsk känsla som jag känner väldigt ofta apropå att jag vill ha allt perfekt, då stöter man på den känslan väldigt ofta. Men egentligen så om man tänker efter eller iallafall om jag tänker efter, så har jag det jäkligt bra! Varför klaga när man egentligen har det perfekt! Tänk på dom personer som inte ens har något självförtroende alls och bara ger upp? Eller aldrig får bevisa vem man egentligen är. Sån tur så är jag rena motsattsen mot sånna. Trivs jag som jag är eller inte? Jag trivs jäkligt bra som jag är men det finns saker som jag skulle vilja ändra på som att ointe ha så stora förhoppningar för om det inte inträffar så blir så jäkla besviken. Så om jag tar dagen som den kommer och inte planerar saker som jag vill att det ska bli så det blir som jag vill. Men det kan ju bli som jag vill ändå fast jag tar dag för dag. Man måste inte planera allting för att det ska bli perfekt. Det kändes jävligt skönt att få skriva det här må jag säga.

Men nu måste jag sova för jag ska upp klockan 6 imorgon bitti för att ta en jogging runda så blir kanske dagen bättre!

jag beundrar verkligen dom som har orkat läst allt det här!

Sov så gott, Natti natti!

Det går bara neråt..

Mitt liv är som en väg, ibland så är den rak och då går det undan men ibland blir det gropigt och då får man sakta ned och det går bara sämre...

Jag har matte idag och det går piss, men jag har inte ens orken att för söka, men nu ska jag försöka. Jag längtar som fan till vi slutar för dagen för den här dagen har gått jävligt sakta...

CIAO!


JÄVLA KEMI!

Vi fick nyss reda på vad vi fick på kemi provet.. Och det gick piss.. Det här höjer ju inte precis självförtroendet men det är jävligt tur att jag har jäkligt bra självförtroende för annars hade jag bytt för länge sen! Men jag ska försöka mer och se hur det blir annars är det byebye! Ska dra, CIAO!



I´m confused

kemi snart sen slutar jag och det är skönt som fan!

RSS 2.0