all night long

Vaknade för en timme sen, kändes riktigt skönt när man kollade på klockan och insåg att man hade sovit bort halva dagen.. not! Men jag var uppe hela natten och kollade på Legend of the Seeker avsnitt och spelade ett spel som heter wizard 101. Jag hittade det på internet igår och jag blev helt fast för det haha
om ni vill ladda ner det klickar ni här  rekommenderar det verkligen!






säsongsfinal

Gick och lag mig klockan 7 imorse så jag vaknade för 2 timmar sen..  

nu sitter jag och kollar på finalen av fångarna på fortet!  I final är det Skidåkarna Charlotte Kalla, Emil Jönsson, Anna Haag och Robin Bryntesson mot Kampsportslaget med Musse Hasselvall, Magdalena Kowalczyk, Usama Aziz och Andreas Halldén vann sin match mot Peja Lindström!


looove

Nu har jag nyss ätit tacos, och det var ju inte igår precis när man åt det sist! Nu blir det Legend of the Seeker, chips och 2 stora marabou chokladkakor!


we're unbreakable together

vi har varit en massa ego framför kameran, snart ska vi hoppa under täcket och snacka och ha det fett mys 

älskar dig baby ♥


bullseye

Denna skoldagen gick bara ut på att reta frida, jäkligt roligt var det haha  Nu kom johanna babe hem till mig! Vi ska ha det fett mys  jag har lite bloggtorka idag, har ingen aning om vad jag ska skriva om så jag skriver mera sen när jag har kommit på något vettigt att skriva om

absolutely perfect

Var nyss till ica med mamma, eller tekniskt sätt så var mamma där med mig för jag körde. Utan övningsskylt dessutom hehe  Gick riktigt bra! Förutom en grej kanske, jag skulle köra ut från ica och skulle svänga höger så kom det en bil några meter bort så jag tänkte "äh vafan jag hinner före!" så jag gasade och märkte att den bara kom närmare så jag gasade på ännu mer och fick världens sladd och sladdade som fan hahah, fy fan vad roligt det var! Men mamma tyckte dessvärre inte att det var så roligt hehe

Fick godis av mamma, det heter ju framförallt lill-lördag eller hur?


 




awesome day

rolig skoldag! idrott lektionen var ju bara för bra! jag, frida och maja i samma lag. fy fan vad vi ägde dom andra, slutade såklart med att vi vann!  massa nördande med maja i cafeterian sen och sedan bussen hem.

när jag kom hem så åt jag mackor och te


  


50 first dates

Drack nyss te och åt ostmacka. kändes bra i kistan!  nu ska jag och mamma kolla på 50 first dates med Adam Sandler och Drew Barrymore. En riktigt bra film, jag kollade på den i somras med Samir.


Filmen handlar om Henry, en kvinnokarl som lever på Hawaii och lever sitt liv genom att träffa kvinnor som är där på semester. Kvinnorna kommer och går ända tills den dagen Henry träffar Lucy, en vacker kvinna som han har en underbar date med. De skils åt med löftet om att träffas på samma restaurang och äta frukost nästa morgon. Allt verkar perfekt ända tills de möts på morgonen och det visar sig att Lucy inte har någon aning om vem han är eller något som hänt den senaste tiden för den delen. Det visar sig att Lucy lider av störningar i korttidsminnet efter en bilolycka för en tid sen. Men Henry är så tagen av henne att han beslutar sig för att försöka vinna hennes kärlek på nytt varje dag.




unbelievably

nu ska jag äta köttsoppa, fyfan haha  sen ska jag, mamma och syrran till en släkting.

slänger upp en bild på min outfit

 

relaxing

ligger och slappar framför tvn, hur skönt som helst!  men riktigt tråkigt.. så ska försöka hitta på något roligare snart. vi får ser vad det blir  nu ska jag iaf gå och hämta glass! yummy yummy!


random choice

kom nyss hem från syrran, var dit och duschade för vårat varmvatten var slut.. haha fail. så jag var där och duschade, snackade en massa och hade det väldigt trevligt

nu ska jag lägga mig i sängen och äta popcorn och kolla på Bridget Jones dagbok. Kom inte på någon annan film, så jag bara tog någon haha  såklart så blir det popcorn och päron dryck till filmen mums!

thousand pieces

chill idag i skolan, hoppade på första bussen hem till söderfors sen såg jag att josefin och johanna stog och väntade på andra bussen så då hoppade jag av bussen igen och tog samma buss som dom, så massa roligt snack blev det på bussen  

smidig som man är så skulle man ställa en skål med juice och 2 glas på kanten vid trappan så var jag törstig så jag tog upp juicen och pang sa det så blev det 1000 bitar av glasen  så det enda jag har gjort sen jag kom hem är att plocka glasbitar.. men nu är det äntligen uppplockat så nu är det dags för mackor och tjocka framför tvn!


Cameron Diaz

Det blir In Her SHOES med en av mina favorit skådespelare, nämligen Cameron Diaz, hon gör alltid så jäkla bra filmer som tex. The Holiday, Charlies Änglar, What happends in vegas, snygg, sexig och singel och Knight and Day som är rätt ny. Det är iallafall dom filmerna som jag kommer på som jag har sett med henne. Och alla dom filmerna är riktigt bra!


                               


better end than the beginning

shit den här dagen bara rusade fram! har inte gjort ett skit idag så då tycker jag att vi avslutar dagen med en bra film! måste bara komma på vilken jag ska kolla på.. haha


late breakfast

vaknade för kanske en timme sen hehe  snart ska jag upp och äta frukost och bara slappa framför tvn! det är ju som sagt söndag och den dagen är till för att ta det lugnt  fast jag tror ska springa på den där springsaken sen, käkade ju så jäkla mycket godis igår så tror nästan jag gick upp 7kg.


godnatt

sen blev det ytterligare en film, Perfect Stranger. En thriller, brukar aldrig kolla på sånna filmer men den var faktiskt bra  fast man var tvungen att hänga med i filmen hela tiden för att fatta. Härlig filmkväll var det iallafall!  nu är jag riktigt trött så nu ska jag slänga mig ner i sängen!


trubbel i paradiset

Nu har vi varit och köpt massa gott och hyrt film, det blev Couples Retreat. Så har vi spelat yatzy och läst dassboken. Jag håller med det låter inte så normalt att läsa ur en dassbok men det var grymt roligt!  typ roliga meningar och skit.

- jag svalde en lampa igår.
vad hemskt, vad hände?!
- lös i magen

Det dunkas musik i massor, och man blir fett taggad i onödan men vafan haha

trailer på filmen




favorite song at the moment


myskväll

har suttit och dunkat musik och skrivit med baby, men snart så ska jag till becca så ska vi dra till ica och köpa massa härligheter! kommer bli riktigt nice

worthy to be unhealthy

blir lite smått sugen på att ut och springa nu när man ser att det lixom är plussgrader ute!  och så ska jag snart äta en kebab tallrik så då måste man ju ut och springa av dig onyttigheterna. men det är ju helg då måste man få gotta sig eller hur?

film i massor

Hann inte blogga igår efter filmen, men andra filmen vi kollade på var Salt med Angelina Jolie. Båda filmerna var riktigt bra!  efter andra filmen var vi halft döda så då började vi kolla på en "sovfilm" och det blev klassikern Peter Pan!

Just nu sitter jag själv på mitt rum, Ebba åkte hem runt 1 och Elina åkte nyss. Så vad ska man hitta på av resten av dagen då?


filmkväll

som ni ser så har "jag" gjort om på bloggen, fast det var faktiskt mest Ebba och Elina som fixade det åt mig så ett stort tack till dom!

nu ska själva filmkvällen börja, och första filmen blir Killers med Katherine Heigl och Ashton Kutcher.







waiting

sitter i skolan i väntan på att elina och ebba ska sluta. dom ska hem till mig idag så blir det filmkväll! kommer bli nice  
är inte på det bästa humöret at the moment, men det kommer det bli ändring på för pallar inte bli irriterad på sånna oviktiga saker.

vad fan ska jag hitta på nu för att förlänga tiden? tråååååååkigt  

börja blogga igen?

funderade lite igår om jag skulle börja blogga igen, det finns ett visst sug för det faktsikt. men isåfall så måste jag ha en ny header på dirren! ska fixa det imorgon (y)

men vad tycks om att jag ska börja blogga igen då?


RSS 2.0