EUROVISION SONG CONTEST 2010

And the winner was Germany! Och vem var det som hejade på den låten? Jo jag haha! Fast det var många andra bra också, men Lena var verkligen en värdig vinnare! Jäkligt kul att hon vann, hon förstod ju att hon säkert skulle vinna det i början men ändå blev hon så chokad i slutet haha, skit gulligt ju. Congratulations Germany!  Herzlichen Glückwunsch Deutschland!




HEJ HOPP GUMMI SNOPP

Nu är jag här igen, förvånad? Nej men jag har varit ganska duktig på bloggandet den senaste dagen tycker jag haha. Jag vaknade typ 12 och gick upp 13.30 ungefär haha, jag är så duktig. Men jag hade faktist legat uppe sent inatt och snackat med Ebba om läskiga händelser och så. det var kul haha! Sen så fick hon välja vilken film jag skulle kolla på genom mitt smarta sätt, jag låter henne säga en bokstav och om hon säger t ex "p" om det finns en film på p då tar jag den och så får hon fortsätta gissa bokstäver tills jag har 2 filmer och sen får hon säga en siffra mellan 1-20 och den som siffran kommer på den blir det! Så det blev The Heartbreak Kid och den är ju riktigt bra ju! haha, har sett den ett antal gånger.






Men nu ska jag inte sitta och slösa bort dagen med att slappa framför datorn, jag gör det framför tvn istället. haha, nej jag skoja bara. Ciao ciao!

STORSTÄDNING!

Ja idag blev det visst en försovning, ups!  men det gjorde inte ett skit för vi hade ändå bara en typ "föreläsning" om sex och sånt. Men jag hann i tid till typ filmen. Sen så åkte jag hem och kollade på tv och åt jordgubbskräm, mums! Lite senare så var jag lite hungrig och mamma och pappa hade inte slutat jobbet än, så jag tänkte vara duktig och göra en hamburgare. Och jag är ju så himla bäst på att laga mat! Den såg ju så jävla bra ut på utsidan med kryddor och allt och sen när jag tog första tuggen, FY FAN sager jag bara haha, kall innuti för fan. Så jag har bestämt mig för att jag ska anställa en kock när jag flyttar hemifrån haha. Sen så städade och möblerade om i rummet. Jag höl på med det i typ 4 timmar! Men det är iaf klart nu, och det är assnyggt! till och med snyggare än förr, det ni. Sen så var det middag eller vad det heter men jag hade inte tid att äta typ, glömde bort det helt haha, men nu ska jag kika efter om jag hittar någon bra film som jag kan kolla på! så blir det läsk, saltapinnar och kanske något mera smaskigt? och btw så har jag haft godisförbud sen nyårsafton och snart så får jag äta godis igen! dagen efter skolavslutningen får jag äta godis. Mums, fy fan vad jag har saknat choklad och vinigummin! Nej nu ska jag dra, ha en bra kväll!  

OH MY LORD!

Vafan är det egentligen som får mig att hålla mig vaken så länge? det är helt stört, det är kokhett i mitt rum så det är assvårt att sova.. men nej nu öppnat jag fönstret och försöker sova för imorgon ska jag vara duktig och gå upp i tid! Godnatt, sleep well!

SLOW UPDATE

Fy fan vad jag är tråkig, jag vet.. Sorry men jag har lixom inte haft tid till att blogga nu på den senaste tiden. Men nu har jag bara ett ord till er att säga och det är "godnatt" det är ett ord va eller? haha, ja det är det, men shit. Nej nu är jag jäkligt trött och därför så ska jag sova nu! Sleep well!

HELLO

Hej hopp, igår så var jag med johanni! Riktigt trevligt, så kollade vi på legally blond 2 på kvällen och käkade chips och så. Sen så låg vi och snackade lite och sov. På morgonen så käkade vi frukost och kollade på barnen i bullerbyn. Hihi, sen åkte hon hem. Då stack jag upp och duschade och fixade mig, för vi skulle till valbo. Handlade lite kläder och skor. Sen när vi åkte hem så tog vi en liten Mc Drive för jag ville ha en milkshake, I LOVE IT! Och nu är vi hemma. Och nu så har jag inge planer för kvällen men imorgon så ska jag vara med Elina min mupp. Nu ska jag försöka komma bort från den här datorn och göra något annat. Ha det bra, see ya guys!

HEJSAN HOPPSAN!

Idag så hade jag engelska nationella i hörförståelse, och det gick väl hyffsat. Man skulle typ snacka om massa saker om jobb och så. Rätt kul faktist! Sen efter skolan så hoppade jag av vid skolan och träffade johanna så gick vi hem till mig och hade allmänt kul bara, sen så kom hennes mami och hämtade henne. Och sen har jag bara suttit och dagdrömmit, och varit lika småsur för jag pallar inte ha den mobilen jag har nu. Blir galen att min gick sönder. Ska tjata på mami. Bläh, men nu ska jag "försöka" lite för det behöves verkligen! See ya guys!

TJOLAHOPP!

Idag har det varit en helt värdeslös dag som jag lika bra bara kunde ha sovit igenom.. I skolan gick det piss, det var redovisning så jag fick göra iordning något att prata om på ~10min.. Och sen så har resten av dagen bara blivit sämre, nu ska jag kolla på film och käka popcorn. Och btw, så ska jag bara meddela att det kommer inte vara nå mer spelande eller sådant dyrligt för mig på ett bra tag nu! Jag ska plugga som fan och vara duktig, mår bara piss av att sitta vid den här jävla datorn och låta skolböckerna bara ligga och damma. Men det är roligt att se att ni fortfarande läser min blogg nu fast jag inte har skrivit på ca 2 veckor. Jäkligt roligt, puss på er! Men nu ska vi se vad vi kan göra av det som är kvar av dagen eller ska den få fortsätta i detta kaos!? Aldrig. Vi hörs, cya!


 
(där gick min dag upp i rök..)


RSS 2.0