STRESSIG DAG!

Igår kollade jag på tre american pie filmer och käkade chips.

Nu måste jag kynda mig för jag ska till gävle för att köpa vampyr tänder. Och sen till Tierp för att träffa amanda och sen hem och käka och fixa mig sen till Tie4rp igen och sen till Karlholm. Nej nu har jag inte något mer tid att skriva, ha det bra! CIAO!

Halloween Party eller inte?

Just nu sitter jag och funderar hur det blir imorgon.. Om jag kommer kunna åka på Halloween fest i Karlholm eller inte.. För jag har inte hittat någon skjuts och det går inga bussar hem heller. Så det kommer väl inte att gå, isåfall kommer det här bli den sämta halloweenen någonsin! Nej fy fan, har inget att skriva mer om.  Hejdå

281009

Idag vaknade jag klockan 9 för sandra skulle hämta en film som var i mitt rum, men jag var ändå halft vaken. Jag somnade om och vaknade kl 11 typ. Sen dess har jag bara suttit vid datorn och slappat lite men nu ska jag ner och äta frukost och sen ska jag fråga sandra om hon vill ut och springa en stund. (: Nu måste jag upp ur sängen så inte hela dagen hinner rusa förbi innan jag har hunnit upp ur sängen. Juste, igår åkte jag till Gävle med Zacke, jag skriver mer om det sen. Och förresten, gissa vilken som har namnsdag idag! Jo jag har! :D

<3

Good Morning!

Jag vaknade ungefär 10.30, jag satt mig vid datorn och satt på musik. Nu ska jag klä på mig och gå ner och äta frukost. Sen tänkte jag vara duktig och gå ut och springa. Bye!

Music is my life!

Äntligen är jag klar med nedladdning av musik.. Det blev några hundra låtar som jag laddadde ned då. I LOVE MUSIC! Nu ska jag gå upp på mitt rum och lyssna på musik och lägga in all musik jag har laddat ned till mobilen. Men sen så ska jag kolla på film och äta chips och dricka läsk. Jag har inte så speciellt mycket att skriva om idag för jag har ju bara varit hemma och laddat ned musik och legat vid tv:n.. Juste, jag och Nathalie gick aldrig ut och gick med Wilma idag för Wilma var nere hos Sofias killes mamma. Och hon skulle komma hem kl:20.00 så vi struntade i det, så skulle vi göra det en annan dag istället. Nu ska jag fixa lite med musiken och så. Men jag kanske skriver mer sen efter filmen. Men jag skriver godnatt nu ifall jag skulle somna. Natti natti, sov gott!

MUSIC!

Idag har jag bara suttit framför datorn... Och tex laddat ned musik.. Men nu ska jag ringa sofia och fråga och jag och Nathalie får ta ut Wilma på en promenad. Wilma är sofia hund om ni inte visste det, men ni förstod nog att det var en hund när jag sa promenad, haha. Men iallafall nu måste jag skynda mig innan klockan blir för mycket. CIAO! 


<3


Godmorgon världen!

Igår kollade jag på film sen så satt jag uppe till 2:30 och laddade ned musik,för jag har ju ominstallerat min dator. Men jag räddade det mesta.

Idag så vaknade jag runt 10, men jag trodde att den var 11 för det  stod det på min väckarklocka och klockan på väggern men sen så kollade jag på mobilen en halvtimme senare och då såg jag att den var en timme mindre. HAHA. Ett gott skratt på början av dagen är alltid bra! Jag satt mig vid datorn direkt och slog på musik! Snart ska jag gå ner ochäta frukost. Jag har inte så speciellt mycket att skriva om nu när jag precis har vaknat. Nu ska jag iallafall klä på mig och käka en regäl frukost!  ADIOS AMIGOS!


251009

Igår så åkte jag till Elina och sov över där fär hon skulle åka till Stockholm hela lovet. Igår kollade vi på "benjamin buttons otroliga liv" den var riktigt seg i början men sen blev den bättre. Sen så var jag et cp för dagen och elina fick släpa mig vart vi än skulle gå. Sen så sov vi.

Vi vaknade runt 11 men vi gick och åt frukost runt 12. Nu sitter vi vid datorn och äter godis. Men snart så ska vi gå ut och gå. Jag skriver mer sen, BYE! 



         

2.4KG GODIS!

Nu har jag kommit hem från stan, jag köpte inget speciellt. Men jag såg massa saker som jag ska köpa till mitt rum. Men jag köpte eller mamma köpte 0.5kg chips,1.5kg lösgodis, en påse med nötkräm, tuggummi och hårspray. Tack mamma! <3 jag tror att hon vill att jag ska bli fet, haha! nejdå, men nu ska jag gå och mata Muffin sen ska Sandra övningsköra till Mehedeby för att skjutsa mig till Elina. Nu ska jag ta på mig mjukiskläder, ha det bra!

Puss

241009

Idag vaknade jag runt 10, jag satt mig vid datorn direkt och här sitter jag fortfarande men snart ska jag gå ner och äta frukost och kolla på tv. Jag absolut inget jag ska säga, men men jag skriver mer sen.

Tjingeling!

Sov Gott

Fan vad glad jag blev när nicklas åkte ut, äntligen så åker han ut! Men nu är det slutpratat om det. Efter idol så har jag bara suttit framför facebook, och jag hatar det nya facebook! Men man vänjer sig nog. Nu ska jag iallafall sova, godnatt!





du<3


Nyduschad

Jag har precis duschat och nu ska jag till ica med mamma. Sen så ska jag äta en kebab tallrik! Sen ikväll är det ju IDOL! Hoppas att Niclas åker ut den här gången! Fan han åker ju aldrig ut! Fy fan vad han är dålig.. Men iallafall, sen ikväll så ska jag äta godis och kolla på film, för jag har beställt lite nya filmer. Nice! Men det hade varit så mycket roligare att titta på film med någon.. Aja, nu ska mamma och jag dra till ica. Jag skriver mer sen.

CIAO!


Kemi prov nyss...

Vi hade kemiprov nyss, och det gick ju inte speciellt jätte bra. Men G får man hoppas på iallafall. Nu har vi kemi efter kemi provet, haha. BYE!

allt är hopplöst....

Ingenting är posetivt i min värld.. Det går dåligt i skolan och funderar på stt byta linje, jag mår piss, ingenting går som jag vill att det ska gå, allt posetivt har blivit negativt, jag kommer inte på någon positivt just nu.. Och ingen i min familj eller någon stöttar mig eller hjälper mig med något, att leva utan hopp är en mardröm och den mardrömmen har tyckts dykt upp... Nu ska jag sova, godnatt.

JIPPI!

Nu fungerar min dator igen! Fan vad glad jag är. Nu gäller det bara att ladda ned filmer, lägga in bilder, filmer,bilder och ladda ned musik!

Tack så jätte mycket mamma för att du har suttit och fixat datorn i flera timmar åt mig. Du är helt underbar, jag älskar dig! <3

Español

Nu sitter jag på spanskan och jag fick nyss reda på vad jag fick på provet och jag tyckte att det fick bra men det fick piss... Jag fick 79.5/100... SKITDÅLIGT! Så fick jag G- på matten, juste. Jag har funderat på att byta linje men jag vet inte. Vi får se. menmen, snart slutar iallafall spanskan och då har jag typ 1.5h håltimme... Sen är det kemi.. Vilken jävla pissdag, allt går dåligt.. Hejdå

Ny mobil!

Idag så var skoldagen skit seg.. Kändes som om att tiden hade stoppats. Men sen när jag kom hem så åt jag lite músli sen så åkte jag och mamma till ica för att handla och hämta ut min nya mobil! Den är jätte bra och jag är super nöjd med den! Jag har comviq nu förresten, och jag har typ inga nummer på mobil nu så skriv era nummer och skriv om ni har comviq. Nu ska jag plugga lite spanska för jag har prov imorgon, men jag kan typ allt och det känns som att det kommer gå bra på provet. Så har jag matte-prov imorgon också.. Kommer säkert få skitdåligt på det provet.. Men nu ska jag sätta igång med spanskan sen ska jag slå igång en film och kanske prata med elina i telefonen. Ha det bra, sov gott!


Min nya mobil.

Español

Nu har jag spanska och jag pluggar till provet som vi ska ha på tordag. Förresten, jag hade matteprov idag och det gick inte värst bra, men G får man iallafall tror jag.. När jag kommer hem så ska jag slappa lite vid tv:n och datorn sen måste jag plugga till spanskan. Nu ska jag fortsätta med pluggningen, jag skriver mer sen när vi har håltimme efter spanska. Vi hörs!

BLOGGA ELLER EJ!

Hej, jag har verkligen inte orkat blogga dom senaste dagarna så mycket.. Men jag lovar att jag ska blogga mer och berätta vad jag fick i födelsedags present och så. Men jag orkar inte för det verkar som att det inte så någon idée att skriva blogg det är ju ändå inte så många som verkar läsa den.. Om jag ska fortsätta får ni fan ta och börja läsa den oftare! Men iallafall.. Igår på kvällen så pratade jag med Elina i telefonen i 3 timmar och 2 minuter. Vi pratade om massa roliga saker. Jag gick upp en skaplig tid imorse iaf, hehe. jag gick upp kl:07:45 sen kl:08:23 så åkte jag till skolan och det var en riktig lugnt dag, jag älskar måndagarna. Och jag skulle vilja att varje dag skulle vara som måndagen, det vore en dröm. Idag när jag kom hem från skolan så har jag bara suttit framför datorn och inte gjort något annat.. Men jag ska lägga mig framför tv:n snart. Nästa vecka lovar jag att jag ska börja blogga mer seriöst och då ska ni läsa den annara är det ajös med bloggandet!
Jag inga läxor, skönt som fan! Men det är jävligt tråkigt.. Usch jag hatar att vara rastlös och nu är jag riktigt irriterad! men jag vet inte på vad, så är det ofta och jag blir bara mer irriterad om jag pratar om det så nu slutar jag skriva om det. Anyway, jag ska kanske beställa en ny mobil idag! För vi avbeställde den som jag beställde, fast det var exakt samma mobil fast på den affären kostade den 500kronor mera så jag ska köpa den på en äffär som den är billigare på. Jag kanske skriver mer sen, för nu ska jag försöka hitta på något roligt att göra istället för att bara sitta här vid datorn och ruttna.. Ha det bra, ADIOS!


Skönt med helg!

Idag vaknade jag kl:08.08, jag blev jätte stressad för jag trodde att det var skola idag, men sen så kollade jag på mobilen så såg jag att det var lördag. Snacka om att det var en lättnad! Jag kunde inte somna om så jag satt mig vid datorn. Jag fipplade lite med att bli medlem på dustin.se för jag skulle köpa en mobil där och så råkade jag beställa den fast jag inte ens godkände. Men mamma ska avbeställa den så åker vi in och köper den på torsdag istället så vi slipper betala frakt. Längtar som fan!

På eftermiddagen så kommer Helene,Johanna och Josefin för att grattulera mig! för dom kunde inte komma i torsdags...

Ikväll så ska jag på bio med mamma,sofia och sandra! Fast jag vet inte vilken vi ska gå på.

Nu ska mamma ha datorn, och jag ska lägga mig vid tv:n.

Skriver om allt jag har gjort dom senaste dagarna sen.

Btw, mamma har köpt nya högtalare till den stationära datorn, och dom är asbráa! Typ lika bra som mina, hehe.


 

Tröööött!

Jag fyllde år igår, jag skriver om min födelsedag och vad jag har gjort imorgon för nu är jag så trött så jag orkar inte skriva nu. Nu ska jag kolla på film och äta lite chips om jag orkar. Godnatt!


Tengo español ahora pero estoy listo con los deberes.

Tjabba! Jag hade elevråd idag, det gick väl bra. Gjorde inte speciellt mycket. Sen så var det lunch, och nu har jag spanska men jag har gjort klart läxan och det som man skulle göra så jag kan bara slappa nu för våran lärare är sjuk. Efter spanska lektionen så har jag en lång håltimme så jag är ledig riktigt länge nu. Sen efter håltimmen så har jag kemi sen så slutar jag för dagen. Skönt, vi har inga läxor, men vem vet vi kanske får någon på kemin. Men vi får hoppas. Sen när jag kommer hem så tror jag att jag ska ut och springa någon timme. Jag har varit riktigt rastlös dom senaste dagarna så det behövs, och så tycker jag att det är skönt att vara ute och springa.
Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde, inget alltså. Nejdå men jag ska nog göra lite spanska.

Bye!


Min helg och skoldagen.

I helgen så var jag med johanna och josefin så sov jag över där från lördagen till söndagen. På lördagen så kom jag runt kl:14.00 tiden och nästan direkt när jag hade kommit dit så drog vi och red. Och shit vad kul det var! Johanna och Josefin tyckte att jag var jätte duktig. Jag galloperade, de ni! Så travade jag typ över bommar eller vad det hette. Askul iallafall! Sen när vi kom hem så duschade vi sen kollade vi på "män som hatar kvinnor". Jag har inte pallat sett den för jag har inte trott att den skulle vara bra. Men det var den! Sen så satt vi vid datorn en stund sen så gick vi tre in på johannas rum och lag oss i sängen för att kolla på film. Vi kolla inte på hela och jag kommer inte ihåg vad den heter. Sen på morgonen så ät vi frukost sen så gick vi ut för Josefin skulle knäppa kort på mig och Johanna. Sen så gjorde vi om min blogg som ni ser. Och det var jäkligt många som läste den igår! REKORD! Sen så kollade vi på "Tsatsiki", och jäklar så länge sen det var när man såg den! Sen så kollade vi på lite serier på datorn det hette "En ö i havet". Det var ganska bra faktist, fast det inte är precis sådana serier som jag brukar kolla på.

http://svtplay.se/v/1686003/en_o_i_havet/del_1_av_8



                                                                                   
                                                                                                                           
  

Bild 1,3 och 5 är från midsommaren i Untra och bild 7 är från när sandra gick ut nian.


Sen så kom mamma och hämtade mig. Jag kollade lite på tv sen så åt sandra och jag en kanelbulle och mjölk för det var "kanelbullensdag" igår. Sen så gick jag upp på mitt rum och kollade på film och åt ostbågar, jag kollade på "heartbreakers". Den är jätte bra. imorse gick jag upp ungefär klockan 8 så jag fick skynda att packa gympakläder, men jag glömde gympaskor.. Jag hann inte hinna äta frukost eller något. Jag bortade tänderna och sen sprang jag till bussen, men sen såg jag att den inte ens hade kommit till hållplatsen före min hållplats så då gick jag lugnt. Första lektionen i skolan så hade vi digital bild, och alla mina bilder hade försvunnit på min sida så jag fick göra om allting.. Men det gjorde inte så mycket för då kunde jag finslipa det lite mer. Sen hade vi gympa och vi hade volleyboll och så fick man klättra på klätterväggen. Men jag hade ju inga gympaskor så jag kunde inte klättra.. Så jag spelade volleyboll istället. Sen hade vi lunch, sen svenska och då kollade vi på "Flyga drake". Den boken hade vi precis läst det var däför vi kollade på den, fast vi hann inte kolla klart på den så vi ska fortsätta kolla på den nästa lektion. När jag kom hem så satt jag mig vid tv:n en stund och åt glass med kolasås. Och nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik. Men jag ska nog börja lite på engelska läxan som är till imorgon.. Just nu lyssnar jag på den här låten.





Nu är det dags att göra engelska läxan så att jag kan gå och tänka på annat än den där jäkla engelska läxa. Jag skriver mer sen vad jag har gjort under dagen.


Ha det bra, SEE YOU!








TV!

Idag vaknade jag kl:10.37 men jag somnade om och vaknade 11:20 ungefär. Nu ska jag sätta mig vid tv:n med en skål med músli och mjölk, MUMS! Sen ska jag åka hem till Josefin så ska jag sova över där. Jag skriver mer sen.

TJINGELING!

Voy a dormir ahora porque estoy muy cansado





Jag kom hem från elina för ungefär en timme sedan, jag har kolla på heroes och skrivit klart uppsatsen om 1993 för den skulle vara inlämnad senast 23:59 idag.. Men jag blev iallafall klar. Skönt som FAN! Men nu är jag så jäkla trött så nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott, natti natti!


är med elina






Idag så vaknde jag 20 minuter innan bussen gick
men jag hann med den iallafall. Skoldagen tog slut snabbt, men lite jobbigt med typ 2h håltimme. Och så tappade jag bort min dator igen.. Men det var någon snäll kille som hade lämnat den till expeditionen. Sen så var det bara spanska kvar sen slutade jag. Jag¨åkte till Elina direkt efter skolan. Vi har suttit vid datorn, spelat kort, varit ute och fotat. Nu ska vi laga mat, skriver kanske något mera ikväll. Ha det bra!  


Dags att träffa John blund.






Nu ska jag borsta tänderna sen är det raka vägen till sängen och där ska jag läsa så mycket jag kan tills jag somnar för boken ska vara utläst tills imorgon och jag har 220 sidor kvar.. Har läst halva boken, yey..
imorgon ska jag gå upp klockan 06:45 så jag hinner göra klart uppsatsen skriva någon på engelska på 2 sidor och läsa. Nu måste jag sluta skriva om jag ska hinna läsa. Sov gott, Natti Natti!

plugga...

När jag kom hem efter skolan så gick jag upp på rummet direkt och dammsög i rummet och tog upp allt krossat glas och chips. Jag hade råkat sparka omkull mitt sängbord när jag låg och sov så ett glas som stod på det gick sönder och alla chips åkte på golvet och det var vatten på golvet från glaset.. Menmen, nu är det iaf borta. Sen åt jag músli och satt mig vid datorn. Nu ska jag plugga svenska och engelska. BYE!


Håltimme!





Jag har 1.5h håltimme,
och jag sitter bara vid datorn med elina och sandra. Jag har bara spanska sen slutar jag. Sen när jag kommer hem så måste jag plugga hela dagen. Jag måste göra klart uppsatsen om 1993 och skriva klart en grej på engelska. Sen så var Elina jätte snäll så hon ska skicka en text som vi skulle skriva på samhällskunskapen till mig. Så hon får en extra stjärna idag! Så måste jag skriva av ett papper som vi fick på kemin också. Så idag kommer det att bli en pluggdag.. Inte kul.. Men det måste bli gjort. Nu ska jag fortsätta med att kolla runt lite på internet.  CIAO!


RSS 2.0